Algemene voorwaarden Familie Resort Molenwaard

Het allerleukste avontuur wacht op je: een onvergetelijk verblijf bij Familie Resort Molenwaard. Maar, voordat je komt logeren in de prachtige polder, bij Fien en Teun, vragen we je om eerst deze belangrijke informatie door te nemen. Zo weet je zeker dat je bij jouw reservering van alles op de hoogte bent!

Voorwaarden

Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen, direct of indirect gedaan bij Familie Resort Molenwaard. Het maximaal aantal personen van een accommodatie mag niet overschreden worden, ongeacht leeftijd. Familie Resort Molenwaard behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren of een boeking af te wijzen. Bijeenboeking word je in kennis gesteld van de definitieve prijs en of je boeking gehonoreerd wordt,zoals ingeboekt. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.

Bekijk algemene voorwaarden

Bij het betreden van Familie Resort Molenwaard ga je akkoord met onze huisregels. 

Informatie over de boeking

Alle informatie over en bevestiging van jouw verblijf op Familie Resort Molenwaard ontvang je per e-mail. Geen e-mail ontvangen? Controleer je ongewenste e-mail en neem anders contact op via contact. Wij helpen je graag verder! 

Financiele voorwaarden

Indien na vaststelling van de overeengekomen prijs door een lastenverzwaring aan de zijde van Familie Resort Molenwaard extra kosten ontstaan, als gevolg van lasten en/of heffingen (bijvoorbeeld BTW, toeristenbelasting etc.) die direct op het vakantieverblijf of de gast betrekking hebben, kunnen deze aan de gast/boeker door Familie Resort Molenwaard worden doorberekend, ook na de afsluiting van de overeenkomst c.q. het maken van de boeking. 

Van eventuele kortingen en/of speciale aanbiedingen kan geen gebruik meer worden gemaakt indien de bevestiging/factuur reeds door Familie Resort Molenwaard is verzonden. 

Reserverings- en betalingsregelement 

Na de reservering ontvang je een reserveringsovereenkomst met betaalinstructies en ga je akkoord met onze voorwaarden. Daarnaast ontvang je een link naar ‘Mijn Omgeving’ en kan je alle extra gegevens van jouw verblijf aanvullen, plus alle informatie inzien van de leuke arrangementen die op Familie Resort Molenwaard én in de omgeving te doen zijn.  

Annuleringskosten

Indien je een reservering bij ons annuleert, ben je annuleringskosten verschuldigd. Bij een annulering van jouw reservering dienen onderstaande kosten te worden voldaan: 

Moment van annulerenAnnuleringskosten
14 dagen na het maken van de reservering – 91 dagen voor aanvang verblijf25% van totale boekingsprijs 
<90 - 61 dagen voor aanvang van het verblijf 60% van totale boekingsprijs 
60 - 29 dagen voor aanvang van het verblijf 75% van totale boekingsprijs
28 - 1 dag(en) voor aanvang of op dag van aankomst 100% van totale boekingsprijs

Let op: Indien de aankomstdatum is gewijzigd, wordt gekeken naar de eerst geboekte aankomstdatum.  

Annuleringsregeling 

Bij het maken van de boeking is het mogelijk om een annuleringsregeling af te sluiten. Wij raden je aan gebruik te maken van de Familie Resort Molenwaard-annuleringsregeling. Met deze regeling dek je jezelf in tegen de annuleringskosten bij een groot aantal risicogevallen, zoals ziekte of sterfgeval van directe familieleden. Je betaalt hiervoor eenmalig een bedrag van 5% van de totaalsom en € 5,50 poliskosten. Deze regeling geldt tot maximaal 24 uur voor aankomst. 

Adreswijziging doorgeven 

Ga je verhuizen of verandert jouw adres? Laat het ons weten, dan passen wij jouw gegevens aan. Neem telefonisch contact met ons op via 0184 784 078 of stuur een e-mail naar info@familieresortmolenwaard.nl. Vermeld hierbij jouw naam, jouw oude en nieuwe adresgegevens. 

Wij kijken uit naar jouw komst! Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. We staan voor je klaar!