Vakantie met Woezel & Pip

De vakantie van je dromen...

Beleef de vakantie van je dromen met de allerliefste hondjes Woezel en Pip! Vanaf het voorjaar van 2024 waan jij je op Familie Resort Molenwaard in de wondere wereld van Woezel & Pip. Overnacht in de vernieuwde accommodaties, ontmoet alle vriendjes uit de Tovertuin op het park en ga mee naar het land van je ogen dicht onder de prachtige sterrenhemel.

Boek jouw Woezel & Pip vakantie!

Molenwaard Sterren Parade

Na Fien & Teun, Mike & Molly, Stip de Pony en Sebastiaan het varken worden ook Woezel en Pip onderdeel van de magische parade op ons park. Kom kijken naar jouw favoriete idolen en zwaai naar ze terwijl ze voorbij komen op hun prachtige paradewagen. Woezel, Pip en hun vriendjes kunnen niet wachten jou hier te zien. Na de parade stappen zij uit voor een ontmoeting, knuffel en foto met jou! De Molenwaard Sterren Parade heeft elk seizoen een ander thema en is het hele jaar door te zien op het resort op donderdag en zaterdag.

Shows

Zing en dans mee met Woezel en Pip tijdens hun vrolijke parkshows. Speciaal voor alle vriendjes geven Woezel en Pip tijdens jouw vakantie unieke shows op het resort. 

Nieuw in 2025!

En de ontwikkelingen gaan verder, want in 2025 zal er heuse waterspeeltuin openen op het resort. Bij het Woezel & Pip Spetterparadijs beleef je oneindig veel plezier met water in de prachtige Tovertuin. Daarnaast zal er ook een pannenkoekenrestaurant openen in stijl van de allerliefste hondjes. 

Woezel & Pip Accommodaties

 

Woezel & Pip Cottage 6p incl. babybed

Woezel & Pip Cottage 6p incl. babybed

Nieuw

Open de deuren van het gezellige Woezel & Pip Cottage en jaag je mooiste vakantiedromen na.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamer(s)
De Tovertuin Villa 10p

De Tovertuin Villa 10p

Nieuw

Slaap met de hele familie in de magische Tovertuin van Woezel & Pip. Nu te boeken en blijf slapen vanaf 9 februari 2024. 

  • 10 personen
  • 5 slaapkamer(s)