Ervaar We Love Oldtimers vlakbij Familie Resort Molenwaard

We Love Oldtimers ligt op steenworp afstand van Familie Resort Molenwaard. Zoek je een ongedwongen activiteit en wil je lekker toeren door de polder met je eigen gezin in een oldtimer? Jullie mogen altijd zelf rijden in de oldtimers!

Ga op avontuur met een van de mooiste oldtimers, zoals retro Volkswagenbusjes, cabrio Kevers, Eendjes (2CV’s) en nog veel meer klassiekers. Een dagje toeren is inclusief mandje koffie, thee en wat lekkers to go.

ONTDEK DE MOOISTE OLDTIMERS

  Volkswagenbusje minty 2 webformaat

  Speciale kinderroute

  Speciaal voor kinderen zijn er leuke routes in de omgeving, zoals onze Pannenkoekenroute, Puzzeltocht of Molenroute. Deze routes krijg je gratis mee bij een dagje toeren. In de vintage Volkswagenbusjes passen gemiddeld 8 personen. Een dagje toeren is het hele jaar door mogelijk. Stappen jullie snel in?

  ONTDEK DE VOLKSWAGENBUSJES

  6vwt1spijlbushurenroodvolkswagenbus 5 webformaat

  Ontdek onze accommodaties

  Na jouw tocht door de polder en omgeving keer je terug op het vakantiepark in één van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

  BOEK JOUW VERBLIJF

  Buitenfoto vakantiepark Molenwaard

  Ontdek onze accommodaties