Weekend weg met je peuter!

Het leukste weekend weg met je peuter beleef je op Familie Resort Molenwaard! 

Beleef een weekend om nooit meer te vergeten en geniet van de quality tijd met jouw peuter. Ga op ontdekkingstocht in de gastvrije wereld van Fien & Teun en creeër samen onvergetelijke herinneringen. Tijdens jouw weekendje weg krijg je onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard waar jouw peuter kan spelen en ontdekken over het boerenleven. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven op en om het park! 

BOEK JOUW WEEKENDJE WEG

Ga met je peuter op ontdekkingstocht 

Op Avonturenboerderij Molenwaard kun je samen met jouw peuter op ontdekkingstocht gaan en alles leren over het Hollandse landleven. Doe mee met de speurtocht in het boerderijboekje en behaal jouw eigen boerderijdiploma! Maar, ook op Familie Resort Molenwaard is er genoeg te beleven voor de jongste doelgroep. Geniet van de talloze speelplaatsen op het park en ontdek binnen speelparadijs Speelschuur Molenwaard tijdens jouw verblijf. 

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN OP HET PARK

''Een geweldig park voor peuters en kleuters. Erg netjes bijgehouden en nog steeds in uitbreiding. Een echt aanrader als je op zoek bent naar een vakantiepark waar vertrier is voor jonge kinderen.'' - Fam. Derks