Avontuurlijk Verblijven

Vakantiepark Rotterdam

Familie Resort Molenwaard is een vakantiepark in de buurt van Rotterdam, in Ottoveld, waar avontuurlijk verblijven centraal staat. Tijdens je verblijf in een van onze comfortabele, gethematiseerde accommodaties ontstaan de mooiste dromen en worden de gezelligste avonden beleefd.

Kom dus lekker luxe en comfortabel overnachten in onze unieke vakantiehuisjes en optimaal genieten van de natuur. Een vakantie op Familie Resort Molenwaard staat garant voor boordevol plezier! Zien we jou en de kinderen op ons gezellige vakantiepark bij Rotterdam?

Met de kinderen vakantie vieren bij Rotterdam

Zoals je hebt gelezen is Familie Resort Molenwaard een veelzijdig, gethematiseerd vakantiepark bij Rotterdam. Op het park zijn unieke vakantiewoningen gelegen die je maar zelden tegen komt, namelijk vakantiewoningen die helemaal gethematiseerd zijn en een eigen karakter hebben. Een vakantie op ons kindvriendelijke vakantiepark bij Rotterdam staat dan ook garant voor een unieke vakantiebeleving. Kom jij het ook samen met de kids ervaren? Zij zullen het geweldig vinden! 

Daarnaast zijn er op het park genoeg faciliteiten die een luxe vakantie mogelijk maken. Op het familie vakantiepark is er aan mogelijkheden absoluut geen gebrek. Voor alle leeftijdscategorieën is er van alles te beleven. 

Vakantiepark Rotterdam

Gethematiseerde accommodaties 

Wij vertelden je net al even over de gethematiseerde accommodaties, want dat maakt ons ook zo uniek. Als je vakantie komt vieren op ons park bij Rotterdam, dan weet je het zeker: een heerlijke vakantie tegemoet gaan in een sfeervol en comfortabel ingerichte vakantiewoning. De keuze uit gethematiseerde vakantiewoningen is enorm. Neem dus gerust eens een kijkje in ons aanbod van vakantiewoningen en kies je favoriet!

Naast dat de accommodaties een leuk thema met zich meedragen zijn ze ook extreem mooi gelegen. Bij de ene accommodatie heb je namelijk een prachtig uitzicht op de natuurplas de Vissershut, en bij de ander kies je voor een rustgevend plekje midden in de natuur. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wij laten de keuze volledig aan jou over! 

Een paar voorbeelden

Zo´n zuid-Holland vakantiehuisje met thema is bijvoorbeeld het Biesboschhuisje voor 4 of 6 personen. Van hieruit kijk je uit over de polders rondom ons park.

Een eveneens prachtig uitzicht heb je vanuit de Kinderdijkhuisjes voor 4 of 6 personen. Die liggen aan het water, waardoor je kunt genieten van de kwetterende eendjes en romantische zonsondergangen. 

Kijken jullie ook naar de kindertelevisieserie over Fien en Teun? Zij leven op een boerderij en beleven daar allerlei leuke en leerzame avonturen. Waan je in hun leven op onze gethematiseerde Fien-en-Teunboerderij! Deze vakantiewoningen voor 6 personen zijn helemaal in boerderijstijl ingericht.

Ontdek alle vakantiehuisjes

Eén van de hotelhutten die aan het water staan op het vakantiepark bij Rotterdam

Vier ook de zomervakantie nabij Rotterdam

De zomervakantie wordt weer hartstikke gezellig! Er is weer volop vermaak op ons park  door Fien & Teun en hun boerenvriendjes. Slaap deze zomervakantie in de mooiste gethematiseerde accommodaties en ervaar het vakantiegevoel van de Zuid-Hollandse polder samen met kids, partner, familie en/of vrienden.

Een vakantiepark voor families

Mede dankzij de uitstekende faciliteiten op ons park behoren wij zeker tot één van de leukste familiecampings van Zuid-Holland en omgeving. Hier kan jong en oud zich helemaal uitleven, net op de manier hoe hun dat graag willen doen.

Van ravotten in de vele speeltuinen tot aan varen op de natuurplas, en van genieten van heerlijke hapjes en drankjes in het restaurant tot aan waterfietsen tussen de eendjes en langs vissershutten. Op Familie Resort Molenwaard heb je alle vrijheid van de wereld en kies je zelf voor een ontspannen of actieve dag. Het is maar net hoe jij je dag graag gevuld wilt hebben. 

Benieuwd naar alle faciliteiten op ons vakantiepark bij Rotterdam? 

Bekijk alle faciliteiten voor jong en oud

De leukste uitjes in de omgeving

Wij gaven je net al een primeurtje van wat er allemaal te doen is op het park, maar ook in de omgeving ontbreekt er aan leuke uitjes en activiteiten niets. Of je nu voor een heerlijke wandeling door een uitgestrekt natuurgebied gaat, of voor het bezoeken van gezellige steden en musea. Wij raden je in ieder geval aan om tijdens je vakantie eens te gaan varen met de Sampan. Dit is een Chinese schouw die je laat genieten van de schoonheid van de Giessen. Ook erg leuk voor gezinnen met kinderen. 

Ontdek de omgeving

Boek nu je vakantie 

Ben je enthousiast geworden over een vakantie op ons vakantiepark bij Rotterdam? En ga je graag samen met het hele gezin een heerlijke, onbezorgde vakantie tegemoet? Boek dan nu je vakantie op Familie Resort Molenwaard. Vanaf een vakantiehuisje in Zuid-Holland beleeft iedereen een fijne en avontuurlijke vakantie! 

Boek hier jouw vakantie bij Rotterdam