Vakantiepark Molenwaard wordt Familie Resort Molenwaard

Een nieuwe naam en ambitie voor een onvergetelijke belevenis 

Sinds 23 oktober 2023 gaat Vakantiepark Molenwaard verder onder een nieuwe naam: Familie Resort Molenwaard. Ons park is de afgelopen twee jaar zodanig ontwikkeld dat de nieuwe naam beter bij het park en al zijn faciliteiten past. 

Waarom een nieuwe naam?  

Afgelopen jaar zijn wij uitgegroeid tot veel meer dan alleen een vakantiebestemming. Er zijn nieuwe faciliteiten en accommodaties bijgekomen, en het entertainmentaanbod is naar een hoger niveau getild. Zo ontmoet je bekende karakters zoals Fien en Teun tijdens de Molenwaard Sterrenparade en geniet je van onbeperkte toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst die ervoor zorgen dat je hier met het hele gezin nog meer onvergetelijke herinneringen kunt maken. 

Familie Resort Molenwaard  

Ondanks de naamswijziging blijven de accommodaties, faciliteiten, het entertainment en niet te vergeten onze gastvrijheid onveranderd. De komende jaren bouwen we verder aan de ultieme beleving voor jong en oud: een resort voor de hele familie met jonge kinderen, waar onvergetelijke vakanties worden beleefd en herinneringen worden gecreëerd. 

Kom jij de magie van Familie Resort Molenwaard ontdekken? Boek dan nu jouw volgende familievakantie!

Nu boeken

Een nieuw logo

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Het logo van Familie Resort Molenwaard is meer in lijn met dat van ons moederbedrijf, Van Hoorne Entertainment. Je kent ons misschien van de musicals en Avonturenboerderij Molenwaard. Met dit nieuwe logo zetten we een stap dichter bij onze gezamenlijke missie: het creëren van geluk bij kinderen en hun families, elke dag opnieuw.

Ontdek Familie Resort Molenwaard