Avontuurlijk Verblijven

Kom avontuurlijk op vakantie met peuter(s)!

De leukste vakantie met peuter vier je op Familie Resort Molenwaard! Waan je in de boerderijsferen met de gethematiseerd accommodaties en vermakelijke dierenvriendjes Fien & Teun. Ontdek tijdens jullie peutervakantie het Groene Hart van Zuid-Holland. Of je nou op vakantie gaat met een peuter van 2 jaar, 3 jaar of 4 jaar; wedden dat jullie peuter deze vakantie later nog kan herinneren?!

"Een geweldig park voor peuters en kleuters. Erg netjes bijgehouden en nog steeds in uitbreiding. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een vakantiepark waar vertier is voor jonge kinderen." - Fam. Derks

Wanneer zien we jullie op het leukste thema vakantiepark voor peuters?

Ga op peutervakantie

Thema vakantie met peuter in Zuid-Holland

Alles wat jullie op ons Familie Resort Molenwaard vinden is volledig in thema. Jullie kijken je ogen uit naar alle vrolijke pastelkleurtjes, mooie gebouwen en moderne accommodaties. Zelfs de accommodatie die jullie kiezen is volledig gethematiseerd. Boek je een nachtje weg met peuter, weekend weg met peuter óf kom je een (mid)week vertoeven bij ons in Zuid-Holland? Selecteer dan je favoriete in- en uitcheckdatum en zie welke thema vakantiehuizen er beschikbaar zijn. Voor gezinnen of kleine families hebben we te gekke 2-persoons, 4-persoons, 5-persoons en 6-persoons accommodaties. Komen jullie met een grote groep mét peuters? Dan hebben we ook de fijnste groepsaccommodaties vanaf 8 personen tot en met maximaal 18 personen. Speciaal voor iedereen met extra wensen kan je ook selecteren op kenmerken; huisdiervriendelijke accommodatie, mindervalide accommodatie, omheinde accommodatie, accommodatie met polderzicht én accommodatie inclusief babybed en kinderstoel. Voor een nachtje weg met peuter reserveer je onder 'nachtje weg'!

Boek een vakantie in 2024 

Boek een nachtje weg in 2024

Arrangementen

Maak je vakantie met peuter helemaal af met één van onze arrangementen. Selecteer je favoriete (peuter) arrangement bij 'Stap 3' van jouw boeking! 

Uitjes met peuter

Het Groene Hart van Zuid-Holland is prachtig! In de omgeving van ons vakantiepark bij Rotterdam is er genoeg te zien, doen en beleven met peuters:

  •  Een aanrader is om met de fiets door het UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk te fietsen. Ook voor peuters is het geweldig om al deze molens te zien! Bezoek de lage landen en ga terug in de tijd.

  • Ook met een rondvaartboot kan je door bovenstaand gebied heen. Stap uit,  bezoek één van de musea en draai zelf aan de knoppen om te zien hoe molens werken. Een geweldig uitje voor jong en oud!

  • Ontdek samen de natuur in het Nationale Park De Biesbosch of één van de vele kaasboerderijen bezoeken.

  • Zin in een verfrissende duik? Bezoek dan het zwembad De Doetsekom;  het grootste openluchtzwembad van de Alblasserwaard met een 50 meter lange glijbaan.


Vakantie met peuterFien & Teun

Is jouw peuter fan van de tv-serie 'Fien & Teun'?  Of weet je zeker dat jouw peuter Fien & Teun en hun dierenvriendjes (Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly) te gek zal vinden in het echt? Dan komen jullie natuurlijk samen logeren op Familie Resort Molenwaard om vriendjes met ze te worden.

Interactief vermaak

Elke dag tijdens jullie verblijf geven Fien & Teun een eigen show, door middel van muziek, humor en leerzame verhaaltjes over het boerderijleven. Dat wordt gegarandeerd meedansen en -zingen voor jouw peuter(s)! Voor alle volwassenen is het zorgeloos je peuter naar bed brengen op Familie Resort Molenwaard, want voor het slapen gaan lezen Fien & Teun jullie een mooi verhaaltje voor in hun eigen boerderijtje. 

"Voor de kleuters en peuters is dit een top park. Er is iedere dag iets te doen. Het boerderij huisje is ook top echt in Fien en Teun thema. Zelfs de foto's aan de muur doen je denken aan een boerderij. Er zijn ook 2 kleine strandjes en je kan overal een bolderkar pakken om de kids mee te nemen over het park alles is op loopafstand" - Fam Nieuwboer

Avontuurlijke boerderij

Jullie kunnen ook op bezoek gaan bij de avonturenboerderij van Fien & Teun; Avonturenboerderij MolenwaardHier is ongelofelijk veel te doen, zien en beleven voor peuters. Tijdens een vakantie met peuter krijgen jullie gratis toegang tot de avonturenboerderij. Een gethematiseerde Fien & Teun bus brengt jullie in 15 minuten, tijdens schoolvakanties of weekenden, vanaf het vakantiepark naar de boerderij. Een ware belevenis voor peuters door de audio en inrichting van Fien & Teun in de bus! Op overige momenten rijd je gemakkelijk zelf met de auto naar de avonturenboerderij.

Webshop

Gaat jouw peuter na een vakantie op VFamilie Resort Molenwaard terug als volledig Fien & Teun fan? Bezoek dan eens de webshop met alle Fien & Teun artikelen. Zo kan je thuis, naast de tv-serie, ook samen aan de slag gaan met lezen over Fien & Teun, leren van Fien & Teun en werken in de tuin zoals Fien & Teun.

Ontdek de Fien & Teun Peuterweken

Zoek & boek