Avontuurlijk Verblijven

Pssst... Op zoek naar de ideale plek voor een vakantie met kinderen? Ontdek het leukste vakantiepark van Nederland voor een vakantie met kinderen! Iedere accommodatie heeft zijn eigen unieke stijl, karakter en aparte ligging.

Alles is op Familie Resort Molenwaard gethematiseerd. Dit geeft het park een gezellige sfeer. Kinderen zijn hier dol op!

Boek mijn vakantie met kinderen

Een fantastisch park voor een vakantie met kinderen

Leukste themapark voor kinderen

Ons thema park in Nederland is niet alleen erg leuk voor de allerjongsten, maar ook een plek voor ouders om even te ontspannen. Als de kinderen op pad gaan met Fien & Teun dan kunnen de ouders ook even genieten van de rust.

Veilige en kindvriendelijke accommodaties

Ook zijn al onze accommodaties allemaal erg veilig. Alle veranda's hebben bijvoorbeeld een omheining en zo hebben we nog veel meer maatregelen genomen. Een vakantie met kinderen waarbij ouders ook worden geholpen. Familie Resort Molenwaard is een perfect verblijf voor een vakantie met kinderen.

Hieronder kun je al onze gethematiseerde vakantieverblijven alvast bekijken. Allemaal verschillend, maar ook allemaal even leuk. 

Al onze gethematiseerde verblijven

Gethematiseerde accommodaties voor een unieke vakantie met kinderen!

Onze sfeervolle en unieke accommodaties zijn de perfecte basis om een geweldige vakantie met kinderen te hebben. Een accommodatie aan het water? Liever in het bos? Of altijd al in een boerderij willen slapen? Het is allemaal mogelijk op ons Familie Resort.

De gethematiseerde verblijven zijn niet alleen erg leuk om te zien, maar ook luxe van binnen en buiten. Bij ons staan persoonlijke aandacht, service, hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel.

Daarom vragen wij onze gasten tijdens het verblijf of alles naar wens is en hoe het verblijf bevallen is. Ook is het park bij ons spik en span en wordt alles dagelijks schoongemaakt en opgeruimd. Daarnaast zijn al onze vakantiehuisjes en tenten ook voorzien van hekjes en speeltuinen van omheiningen. 

Kinderen kunnen hierdoor niet ergens vanaf vallen en zichzelf bezeren. Zo ga je bij ons een zorgeloze vakantie tegemoet. Bij ons vier je niet alleen een gezellige vakantie, maar ook een veiligevakantie met kinderen. 

Zelfs glamping is bij ons een optie in één van de gezelligste safaritenten van Nederland, namelijk: onze Avonturententen. Op ons kindvriendelijke vakantiepark vind je altijd een vakantiehuisje dat bij jou en je kinderen past. 

Bekijk één van al onze prachtige en avontuurlijke vakantiehuisjes in Zuid-Holland. In deze verblijven ga je een heerlijke vakantie met kinderen tegemoet.

Een avonturentent waarin je kan slapen op jouw vakantie met kinderen.

Fijne faciliteiten

Bij ons hoef je niet om te kijken in jouw vakantie naar jouw kinderen want er is hier genoeg te doen en ook te leren! Zo wordt jullie kindervakantie in Nederland er één om nooit te vergeten.

Op onze leuke vakantieboerderij kunnen ze dieren knuffelen, maar ook tuinieren en worden ze voorgelezen door onze eigen boer en boerin Teun & Fien. Dit zijn hele leuke, maar ook leerzame verhalen over de natuur en dieren. Extra leuk voor de kids!

Ook is er een grote speeltuin waar de kinderen lekker kunnen ravotten. In de schoolvakantie is er zelfs entertainment en zijn er allerlei andere leuke activiteiten voor de kinderen. Doe bijvoorbeeld mee aan de Fien & Teun Parade? De kidneren worden dan gewekt door onze Fien & Teun. Dat is pas eens enthousiast wakker worden!

Kinderen kunnen ook meedoen aan de boeren bingo of kunnen in de ochtend onze dierenverzorger helpen met het verzorgen van de dieren op onze boerderij. Raap de eieeren van onze kippen, voer de schapen en borstel de zachte haren van de konijnen. Alle helpende handjes zijn welkom!

Kortom: er worden door onze eigen Fien & Teun enorm veel leuke activiteiten georganiseerd op Familie Resort Molenwaard.

De avonturenboerderij van Fien & Teun

Hebben de kinderen nog energie over? Dan kunnen ze met Fien & Teun mee naar Avonturenboerderij Molenwaard. Hier is ongelofelijk veel te doen, zien en beleven voor de kinderen.

Dieren knuffelen, meehelpen om het moestuintje op orde te houden, ponyrijden, spelen op het Fien & Teun speelplein, bootje varen of een kijken nemen bij de bijenkasten. Hier leren ze ook nog eens ontzettend veel! 

Bij het boeken voor een vakantie met kinderen bij Familie Resort Molenwaard krijg je automatisch gratis toegang tot de Avonturenboerderij. Kinderen kunnen hier elke dag heen als ze willen. De kinderen zijn hier dol op... Kijk dus uit want ze willen niet meer weg!

Speciaal voor iedereen die van plan is om vaanf ons themapark naar onze Avonturenboerderij te gaan hebben we een bus. Onze eigen Fien & Teun polderbus rijdt jullie elk weekend of elke vakantie vanaf 16 april naar de boerderij. Geniet samen van prachtige Fien & Teun versiering in en op de bus én luister naar de gezellige Fien & Teun audio.

Wil je met het hele gezin de omgeving gaan ontdekken tijdens jouw vakantie met kinderen? Ga naar de natuurplas en gooi een hengel uit of ga samen zwemmen! Wist jij dat je ook waterfietsen bij ons kan huren? Een perfect activiteit voor jouw vakantie met kinderen. 

Uitgeblust aan het einde van de dag? Op ons terras kun je heerlijk zitten en genieten van heerlijk eten en lekkere drankjes. En natuurlijk hebben wij ook speciale kindermenu’s. Jouw vakantie met kinderen was nog nooit zo veelzijdig! 

Benieuwd wat er nog meer te doen is op ons Familie Resort of wat wij nog meer aanbieden? Bekijk hier onze overige faciliteiten. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of boek je liever telefonisch?

Vakantie met kinderen

Een veelzijdige en mooie omgeving

Niet alleen op ons familie resort beleef jij een geweldige vakantie met kinderen, maar ook daarbuiten. In de omgeving van ons vakantiepark bij Rotterdam is er enorm veel te zien, doen en beleven. 

Ons park heeft een mooie centrale ligging in Zuid-Holland. Zo liggen plaatsen, zoals Gorinchem en Nieuwpoort maar op een rijafstand van 10 minuten. Met ongeveer een half uur rijden ben je zowel in Rotterdam, Utrecht of Breda. Je kunt dus alle kanten op!

Ons park ligt midden in het Groene Hart. Hierdoor kun je lekker de natuur intrekken. Hier liggen de mooiste wandelroutes en fietsroutes van de provincie.

Over fietsroutes gesproken. Een aanrader is om met de fiets door het UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk te fietsen. Ook voor de kinderen is het geweldig om al deze molens te zien! Bezoek de lage landen en ga terug in de tijd.

Niet alleen met de fiets kun je door dit gebied heen, maar ook met een rondvaartboot. Stap af en bezoek één van de musea en draai zelf aan de knoppen om te zien hoe molens werken. Een geweldig uitje voor jong en oud. 

Maar dat is nog lang niet alles. Je kunt ook tijdens jouw vakantie met kinderen de natuur ontdekken in het Nationale Park De Biesbosch of één van de vele kaasboerderijen bezoeken. Zin in een verfrissende duik? Bezoek dan het zwembad De Doetsekom.

Dit is het grootste openluchtzwembad van de Alblasserwaard met een glijbaan die wel 50 meter lang is! Kortom: Niet alleen tijdens jouw vakantie met kinderen is er op ons kindvriendelijke vakantiepark enorm veel te doen, maar ook in de omgeving!

Boek een onvergetelijke vakantie met kinderen!

Op zoek naar een verblijf voor een vakantie met kinderen? Boek een unieke accommodatie op ons vakantiepark met daarbij één van onze speciale arrangementen.

Wij garanderen dat jouw kinderen dit een fantastische vakantie zullen vinden en zeker nog een keer terug willen komen om iets anders te komen doen. We zijn niet voor niets het leukste kindervakantiepark van Nederland.

Kies een unieke accommodatie

Nachtje weg in 2024?

Een vakantie met kinderen hoeft natuurlijk niet altijd een lange vakantie te zijn. Wist je dat jullie ook één nachtje weg kunnen bij ons? Avontuurlijk verblijven voor een nachtje doe je in ons Kinderdijk Cottage Hotel, een hotelaccommodatie met uitzicht over de polder óf in een studio in de gezellige dorpsstraat. Ook bij deze korte vakantie met kinderen hebben jullie gewoon onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij!

Boek nu een vakantie met kinderen

Vakantie met kinderen studio's

Nieuwe ontwikkelingen

Zowel qua faciliteiten als accommodaties blijven we graag vernieuwen voor jullie! Daarom zijn er sinds juli 2022 allerlei leuke nieuwe ontwikkelingen geweest op ons themapark in Nederland. We hebben toffe nieuwe groepsaccommodaties, waarmee jullie je echt in dierensferen wanen. Op het park zelf kom je ook nog gloednieuwe faciliteiten tegen. Voor kids is De Speelschuur nieuw en voor zowel jong als oud hebben we de Frieterie & Het Ijskuipje én Het fonteinenplein gelanceerd. Lees meer over deze toffe nieuwe ontwikkelingen!

Maak gebruik van onze toffe aanbiedingen

Tot snel op het leukste kindervakantiepark van Nederland!