Trouwen bij Familie Resort Molenwaard

Authentiek, sfeervol en volop natuur; vier jullie bruiloft compleet in landelijke stijl bij Familie Resort Molenwaard. Deze unieke trouwlocatie, midden in het Groene Hart, is ongetwijfeld hét mooiste plekje om elkaar het ja-woord te geven.

Ervaar onze excellente poldergastvrijheid; wij denken met jullie mee! Van een intieme ceremonie en gezellige receptie tot de bruisende feestavond en huwelijksnacht in onze bruidssuite. Van een overheerlijke boerenlunch en smakelijke huwelijkstaart tot het ambachtelijke polderdiner en lokale lekkernijen. Samen, met maximaal 150 gasten, genieten jullie onbezorgd van jullie bijzondere bruiloft in het rustieke restaurant Gasterij Molenwaard. Zijn jullie échte buitenmensen? Dan plaatsen wij diverse stretchtenten rondom de idyllische natuurplas om jullie polderbruiloft helemaal compleet te maken!       

Neem contact op voor meer informatie

2473855855

Blijf samen overnachten

Na deze onvergetelijke trouwdag wacht jullie een mooie nacht met z’n tweetjes in de romantische bruidssuite in onze groepsaccommodatie, met ongekend prachtig uitzicht over de natuurplas. Bij het ontwaken genieten jullie natuurlijk van het feestelijke champagneontbijt op het eigen terras aan het water. Of, willen jullie samen met alle gasten nog even nagenieten van jullie huwelijksdag? Familie Resort Molenwaard biedt voldoende ruimte voor alle gasten in een van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. De volgende ochtend ontmoeten jullie elkaar bij het uitgebreide ontbijtbuffet in de Gasterij. Welke keuze jullie ook maken, de mooiste dromen ontstaan bij Familie Resort Molenwaard.

Mg7310
2494855855

Meerdere trouwlocaties

Zijn jullie op zoek naar een hele originele bruiloft? Combineer dan twee trouwlocaties: het Vakantiepark met de Avonturenboerderij. Geef elkaar het ja-woord onder de Hooimijt of geniet van een heerlijke boerenbarbecue tussen de fruitbomen van het themagebied ‘De Boomgaard’. Sluit vervolgens jullie trouwdag af met een receptie of feest in onze Gasterij op het vakantiepark. Een échte polderbruiloft in een unieke, natuurrijke omgeving, midden in het Groene Hart. Een dag om nooit meer te vergeten!  


*De foto's zijn gemaakt door Marloes Niemeijer Fotografie.

2471855855
2476855855

Ontdek onze accommodaties