Thuiswerken: op workation bij Familie Resort Molenwaard

Combineer werk en vakantie

Mag jij weleens thuiswerken en dit volledig zelf inrichten? Kom dan op workation bij Familie Resort Molenwaard en werk vanaf deze unieke deze locatie, midden in het hart van Holland.  Geniet direct na het harde werken van de omgeving en alles wat Familie Resort Molenwaard te bieden heeft. Klap je laptop aan het einde van de dag dicht en geniet direct samen met jouw kinderen van het prachtige polderlandschap, de pittoreske stadjes en plezierige parkactiviteiten voor jong en oud! Maak na jouw werkdag een avontuurlijke reis langs oneindige groene weiden met knotwilgen, geniet van een heerlijk diner in Gasterij Molenwaard en smul van een ijsje bij het IJskuipje. 

Zo kan je werk en vakantie perfect combineren. Vandaar het nieuwe begrip: workation. Dit kan een uitkomst zijn voor veel mensen. Kom je met jouw kinderen naar ons vakantiepark? Terwijl jij aan het werk bent gaan de kinderen met Fien & Teun op stap en kunnen zij deelnemen aan alle diverse activiteiten en het entertainmentprogramma.

Al onze accommodaties beschikken over gratis, kwalitatieve WIFI. Geniet vanaf de keukentafel van de polderse rust en ervaar het prachtige uitzicht over het park of de polder. 

BOEK JOUW VERBLIJF

  

Leefhoek kinderdijkcottage6p

Ontbijtservice

Wil jij optimaal genieten tijdens jouw verblijf bij ons op het park? Geniet van een heerlijk ontbijt met streekproducten met o.a. diverse broodjes, zoet & hartig beleg, vers fruit, melk, jus d'orange, kwark en muesli in jouw eigen accommodatie. De bakker brengt in de ochtend het bezorgontbijt naar jullie accommodatie. 

Het bezorgontbijt is na het boeken van jouw verblijf bij te boeken via mijn.vakantieparkmolenwaard.nl.

BOEK JOUW BEZORGONTBIJT BIJ

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 336 webformaat

Lunch en diner

In je lunchpauze of na het werk zin gekregen in een snelle maaltijd of gewoon lekkere trek? Kom dan langs bij één van onze faciliteiten.

Schuif aan voor een heerlijke lunch of diner bij Gasterij Molenwaard, haal een lekker tussendoortje bij de Kruidenier of geniet van onder meer ambachtelijke friet, snacks, diverse menu's en burgers bij de Frieterie. Sluit jouw smullend af met een ijsje bij het IJskuipje.

ALLE HORECA FACILITEITEN

Biefstuk webformaat

De Kruidenier

Liever je ontbijt, lunch of diner zelf maken? Haal je dagelijkse boodschappen in onze winkel. Geniet van allerlei heerlijke lekkernijen en heerlijk versgebakken broodjes. Het uitgebreide assortiment biedt genoeg mogelijkheden.

In de Kruidenier liggen diverse streekproducten uit de omgeving. Alle producten zijn ambachtelijk bereid door échte vakmensen uit de streek, met heel veel passie voor hun werk.

OPENINGSTIJDEN

Borrelplankwebformaat

Ontdek onze accommodaties