Logo stoeterij

Stoeterij Molenwaard

Midden in de Alblasserwaard vind je Stoeterij Molenwaard, waar paard en verhaal samenkomen!

Stoeterij Molenwaard is onderdeel van de Van Hoorne Groep, net als onder meer Familie Resort Molenwaard en Avonturenboerderij Molenwaard. Het bedrijf richt zich op het faciliteren van toeristische en recreatieve activiteiten in de Alblasserwaard en fokkerij van Vlaamse en Friese paarden. Ga mee met een authentieke paardentramtocht, laat je verrassen tijdens een rondleiding door de stallen, krijg een demonstratie of neem als kind deel aan de échte stokpaardenrace. De paardenrassen die je op de stoeterij vindt zijn het Vlaamse Paard, het Friese Paard en Tinkers. Voor de kleinste bezoekers van de stoeterij zijn er ook Shetlandpony’s te vinden.

Activiteiten

 

Groepen

Groepen

Een heerlijk dagje uit

Geniet met jouw gezelschap van alles wat onze stoeterij te bieden heeft. Ga op excursie met de paardentram, ontdek alles over de paardenrassen op de stoeterij tijdens de rondleiding en maak jouw dag compleet met een heerlijk drankje en gebak.
Zakelijk aanbod

Zakelijk aanbod

Management en teambuilding

Kom samen met je (management)team langs voor een inspirerend teamuitje! Na ontvangst met een kopje koffie of thee geven we een presentatie, krijg je een rondleiding, help je mee opzadelen, krijg je een demonstratie en natuurlijk maak je een ritje in de paardentram. Daarna gaan we natuurlijk aan de slag om jullie team nog sterker te maken!
Paardenrassen

Paardenrassen

Ontdek alle rassen

Op Stoeterij Molenwaard werken we met drie verschillende paardenrassen: het Vlaamse paard, het Friese paard en de shetlandpony voor de kleinste bezoekers. Ontdek alles over onze kampioenen en de kwaliteiten die zij hebben.

Maak kennis met de bewoners!

 


Bekijk al onze kampioenenSchrijf je in en blijf op de hoogte van Stoeterij Molenwaard

Helmafries063webformaat