Postcodeloterij Voordeelagenda 2023

 

Voordeelagenda 2023

Beleef samen meer... bij Familie Resort Molenwaard. Ervaar de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. 

Verblijf in één van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

Exclusief voor jou als deelnemer van de postcodeloterij hebben wij een speciale aanbieding waar jij maar liefst € 50,00 korting* krijgt op één van onze accommodaties vanaf 3 nachten. Boek jouw verblijf op www.familieresortmolenwaard.nl en gebruik de kortingscode NPL2023, dan ontvang je € 50,00 korting per boeking. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren.  Onze medewerkers helpen je graag verder via +31 184 78 40 78 (o.v.v. Postcode Loterij).  Let op: De korting is alleen geldig als je de voordeelbon vanuit de agenda inlevert bij de incheck, anders is de korting niet geldig.

DIRECT BOEKEN

*De korting is alleen geldig voor een verblijf tot 1 januari 2024 bij Familie Resort Molenwaard.  Verder is de korting niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten.  Niet geldig in combinatie met een andere actie/korting. 

Fien teun parade 2
Biesboschchalet webformaat

Ontdek onze accommodaties