Overnachten in een knusse Polderlodge

Het buitengevoel binnen

Beleef het buitengevoel binnen, in de knusse Polderlodge. Ervaar de meest avontuurlijke slaapplek met het hele gezin of met zijn tweetjes in deze superleuke Tiny Houses. 

BOEK EEN POLDERLODGE

Polderlodge Hotel
Wil je liever één nachtje verblijven? Boek dan een Polderlodge voor twee of vier personen nu ook voor één of twee nachten als hotelaccommodatie, inclusief handdoekenset per persoon en een keukenset.

BOEK JOUW HOTELOVERNACHTING

Ontdek de Polderlodge
Familie Resort Molenwaard beschikt over twaalf Polderlodges verscholen tussen het groen op het park, variërend in twee of vierpersoons. Extra leuk voor de jonge gasten: de natuur- en waterspeelplaats is vlakbij. Iedere Polderlodge beschikt over alle benodigde voorzieningen in natuurlijke eenvoud: een leefruimte met een eethoek, comfortabel tweepersoonsbed en stapelbed (bij de vierpersoons Polderlodges). De compacte keuken is voorzien van onder andere een kookplaat, koelkast. Natuurlijk heeft de Polderlodge ook een badkamer met douche en toilet.

Genieten van het prachtige polderlandschap? Open direct de deuren naar het terras, neem gezellig samen buiten plaats op het eigen terras, ervaar de rustige natuur en kom helemaal tot rust. 

4 persoons polderlodge
Polderlodge woonkamer 4 pers webformaat