Fien & Teun Peuterweken

DIRECT BOEKEN

Speciaal voor de allerkleinsten

Dit speciale midweek-arrangement is volledig gericht op alle dreumesen en peuters die nog niet naar school gaan. Deze weken is er een animatie- en entertainmentprogramma op maat, passend bij de jongste bezoekers. Beleef samen met je kleine dreumes of peuter een onvergetelijke vakantie!

BOEK JOUW FIEN & TEUN PEUTERWEKEN

Fien & Teun Peuterweken 2023:

  • Verblijf bijvoorbeeld in een 6-persoons accommodatie, inclusief een standaard houten kinderledikant en een kinderstoel (5-persoonsaccommodatie + babybed). Kies uit een Fien & Teun boerderijtje, Kinderdijk Cottage of Biesboschchalet. Of boek één van onze andere gethematiseerde accommodaties! 
  • Ga op pad met het Peuterpaspoort en haal bij Mike het schaapje van Fien en Teun je Peuterpolderdiploma op voor vertrek.
  • Kom spelen tijdens het speciale peuterspeeluurtje.
  • Maak je eerste knutsels tijdens het peuterknutselen in de kas.
  • Knuffel met de allerkleinste dieren van de boerderij; konijntjes, cavia's, kuikentjes en jonge eendjes.
  • Unieke excursie: ga op pad met de dierenverzorger van Avonturenboerderij Molenwaard en voer de dieren van het themapark. 

Buiten de speciale Fien & Teun Peuterweken verzorgen wij ook in de andere weken een volledig aanbod voor peuters en kleuters met entertainment en acitiviteiten. Kijk hier voor de beschikbare accommodaties en periodes. 

Data 2023:

Data 2024:

* Avonturenboerderij Molenwaard is alleen geopend op woensdag. Uiteraard is er genoeg te beleven voor de allerkleinsten!

**Avonturenboerderij Molenwaard is geopend op woensdag t/m vrijdag. 

Pasen5webformaat
Vh 12082019 6873 webformaat

Ontdek onze accommodaties