Vier Pasen bij Familie Resort Molenwaard

Vrijdag 29 maart 2024 t/m dinsdag 2 april 2024

Beleef de Paasdagen bij Familie Resort Molenwaard

Vier het lange Paasweekend met een overvloed aan leuke activiteiten voor het hele gezin! Er is voor iedereen wat te beleven. Zo kun je op zoek gaan naar kleurrijke paaseieren én kun je aanschuiven bij een overheerlijk Paasontbijt boordevol lekkernijen. Natuurlijk komen tijdens het smikkelen Fien en Teun bij jou langs aan tafel.

Tijdens jouw verblijf op Familie Resort Molenwaard kun je onbeperkt Avonturenboerderij Molenwaard bezoeken. Ervaar samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Is het minder weer? Kom heerlijk binnenspelen bij Speelschuur Molenwaard.

BELEEF EEN ONVERGETELIJK PAASWEEKEND

Op paaseierenavontuur!

Tijdens Pasen zullen er verborgen schatten te vinden zijn bij Avonturenboerderij Molenwaard, namelijk... paaseieren! Ga op zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 op paaseierenavontuur en beleef samen een onvergetelijk dagje uit. De chocoladeeieren kun je verspreid vinden over het themapark. Daarnaast is er nog één gouden ei, twee zilveren eieren en zes bronzen eieren. lukt het jou om deze te vinden? Bekijk aanbod