Stip de Pony Event

Met demonstraties van paardentrainer Jesse Drent!


Voor alle paardenfans!

Ben jij ook zo dol op paarden en pony's? Dan is het Stip de Pony event echt iets voor jou! Verblijf in onze gethematiseerde accommodaties, geniet één dag van diverse demonstraties en activiteiten op Stoeterij Molenwaard en ontdek alles over paarden en pony's met onder andere Stip de Pony en Jesse Drent. Natuurlijk kun je Stip de Pony ook nog een bezoek brengen bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Verblijfsdata

  • Weekend 1: vrijdag 14 juni t/m maandag 17 juni 2024
  • Weekend 2: vrijdag 21 juni t/m maandag 24 juni 2024 
  • Weekend 3: vrijdag 28 juni t/m maandag 1 juli 2024
BOEK JOUW VERBLIJF TIJDENS HET STIP DE PONY EVENT

Op zondag 16 juni, zondag 23 juni, zondag 30 juni zijn van 15.00 t/m 16.30 uur alle gasten welkom op Stoeterij Molenwaard. Bekijk hieronder de activiteiten! 

Activiteiten

Stip de Pony ontbijtbuffet 

Kom genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in Familierestaurant Molenwaard. Tijdens jouw ontbijt komt Stip de Pony langs de tafels en kun je hem in het écht ontmoeten! Het Stip de Pony ontbijtbuffet is optioneel bij te boeken bij jouw verblijf. 

BOEK JOUW STIP DE PONY ONTBIJTBUFFET

Barbecue op de Stoeterij

Elke zondagavond kun je na het Stip de Pony Event blijven barbecueën op de Stoeterij van 17.00 en 19.00 uur. Tijdens de barbecue kun je een ritje mee met de paardentram.  De barbecue is optioneel bij te boeken bij jouw verblijf. 

BOEK JOUW BARBECUE

Jesse Drent 

Bekijk prachtige demonstraties vrijheidsdressuur en bitloos rijden van paardentrainer Jesse Drent en zijn paarden en stel hem al jouw vragen! Natuurlijk kun je ook met hem op de foto. 

Programma
Op alle bovenvermelde dagen zijn er twee demonstraties van Jesse Drent met een paard en een shetlandpony in de grote bak.