Familie Resort Molenwaard voor 55-plussers!

Ontdek, ontspan en geniet in het Hollandse polderlandschap!

Wandelen, fietsen, relaxen met een goed boek en de natuur ontdekken...wat wil je nog meer? Bij Familie Resort Molenwaard kun je heerlijk ontspannen en genieten van de natuur. Geniet van de vrijheid, de rust en de ruimte op het park. Ons Vakantiepark lijkt misschien alleen voor de allerkleinsten, maar niets is minder waar! Juist ouderen kunnen hier genieten van onder andere de prachtige omgeving en onze warme poldergastvrijheid.

Ken je dat gevoel? Je bent druk bezig met van alles en nog wat, en wilt graag even lekker ontspannen. Toch wil je ook actief blijven om zo fit mogelijk te zijn! Beleef bij Familie Resort Molenwaard een actieve vakantie waar je ook nog eens heerlijk kunt uitrusten. Tijd om te genieten!

BOEK JOUW VERBLIJF

Omgevingstips

Biesbosch bovenaf

Breng een bezoekje aan de beroemde molens van Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, proef de lekkerste kazen bij Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper en nog veel meer!

LEES VERDER

Excursies & Verhuur

Kanocentrum molenwaard

Ga mee op ontdekkingstocht met verschillende excusrsies of huur een vervoersmiddel waarmee je zelf op pad kunt. Van een rondrit in de paardentram tot een kanotocht of een ritje op de elektrische fiets, tijdens al deze uitstapjes maak je kennis met authentiek Nederland.

LEES VERDER

Ontdek

In Molenwaard valt er veel te ontdekken. Familie Resort Molenwaard biedt verschillende excursies. Neem een rondleiding bij Melkveehouderij Bons, ga op ontdekkingstocht met de paardentram in de Hollandse polder of breng een bezoekje aan de spectaculaire molens van Kinderdijk.

Ontspan

Wij nemen de zorg  voor jou uit handen zodat jij optimaal kunt ontspannen. Het park is uitgerust met verschillende voorzieningen waaronder een winkeltje, een restaurant en een ontbijtservice. Op het goed onderhouden park heerst een aangename sfeer waarbij gastvrijheid centraal staat, daarbij biedt Familie Resort Molenwaard diverse accommodaties aan waarbij luxe en comfort gewaarborgd wordt.

Geniet

Bij Familie Resort Molenwaard kun je genieten van de prachtige omgeving. Wandel of loop door het mooie polderlandschap, geniet van diverse excursies en neem plaats in ons ambachtelijke restaurant.