Avontuurlijk overnachten in Ottoland

Aan de rand van het pittoreske dorpje Ottoland ligt Familie Resort Molenwaard. Dit typische kerkdorpje is gesticht rond het jaar 1250, en kent een rijk verleden met diverse monumentale boerderijen uit de 17e en 18e eeuw. Stap op de fiets of wandel door dorpsstraat A en B (zo heten ze écht) en laat je verrassen door de gezellige gastvrijheid van de bewoners.  

Drink een warme kop thee aan het water bij Theetuin Gebroeders van Lint, haal een smakelijk ijsje bij IJsboerderij Middelbroeckbezoek de streekwinkel van de Schaapskooi of laat je verwennen bij de Polder Spa. En dat allemaal in een puur Hollands landschap!  

Meer informatie over Ottoland vind je bij onze receptie 

Alblasserwaard overview

Ottoland en omgeving

Verveel je geen moment bij Familie Resort Molenwaard! Ook de directe omgeving van Ottoland biedt, naast de prachtige natuur met oneindige polders, tal van bijzondere bezienswaardigheden. Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard, ontsnap uit Slot Loevestein, dwaal door het historische vestingstadje Nieuwpoort, proef de lekkerste kazen bij Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper, ontdek het ambacht van de molenaar bij Korenmolen de Hoop, ga op pad in de wereld van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien bij Melkveehouderij Bons en nog veel meer!

Bekijk al onze tips in de omgeving

Nieuwpoort 6022920f60a01

Ontdek onze accommodaties

Na jouw ontdekkingstocht door Ottoland en omgeving keer je terug op het vakantiepark in één van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.
Boek hier jouw verblijf

2e selectie buitenfotos vakantiepark 116

Ontdek onze accommodaties