Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

Melkveehouderij Bons

Familie Bons zijn de buren van Familie Resort Molenwaard. In hun 5-sterrenhotel vind je échte wereldkampioen koeien.

Al bijna 20 jaar staat de boerderij met 60 koeien en 40 hectare grond in teken van hun wereldkampioenen. De koeien van Nico Bons zijn namelijk niet zomaar koeien, maar groeien op om mee te doen aan keuringen en wedstrijden. Zo’n wereldkampioen heeft namelijk de mooiste vacht, uiers en geeft de beste melk. 

Op de boerderij groeien alle koeien op en worden langzaam opgeleid en klaargestoomd om mee te dingen naar de prijzen. De showkoeien krijgen ieder hun eigen voer en worden wekelijks gewassen. Vanuit de hele wereld komen bezoekers naar de boerderij in Ottoland om de koeien te bekijken.  Natuurlijk wordt er ook heel hard gewerkt door de koeien, de 60 koeien van de familie zorgen voor de lekkerste melk.

Ga vanaf Familie Resort Molenwaard mee met de rondleiding en neem een kijkje op de boerderij van Familie Bons. Je wandelt samen met de boer of zijn vrouw door het 5 sterrenhotel voor koeien en ziet hoe de koeien opgeleid worden tot wereldkampioen. Je ziet hoe de koeien gemolken worden en mag proeven van de verse melk! Aan het einde van de rondleiding mag iedereen op de foto met een van de wereldkampioenen. Een unieke ervaring!