Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

De Doetsekom

♦  A.M.A. van Langeraadweg 3, Giessenburg  ♦  8 min.  ♦

Ga zwemmen in het grootste openlucht zwembad van de Alblasserwaard. 

De Doetsekom is voor zowel sportieve als recreatieve zwemmers de ideale uitvalsbasis. Wil je genieten van het water op een warme dag? Naast ons instructiebad van maar liefst 35 meter lang en 14 meter breed, vind je in de Doetsekom een peuterbad en diverse glijbanen. De langste glijbaan is maar liefst 50 meter lang!

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging? De Doetsekom heeft naast haar recreatieve baden ook een wedstrijdbad. Hoe lang hou jij het vol om baantjes te trekken in het 50 meter lange wedstrijdbad inclusief startblokken en duikplank?! Of probeer de hindernisbaan met zeven toestellen om je conditie te verbeteren aan de buitenrand van het recreatieterrein.

Uitgezwommen? Ga dan een drankje doen bij Sportcafé ’t Kommetje op het terras. Uiteraard staan er ook ijsjes, lunchgerechten en snacks op de menukaart. Maak je dag compleet met een spelletje jeu-de-boules, beachvolleybal of geniet onder de parasols vanaf je ligbed van de zonnestralen terwijl de kinderen nog op de airtrampoline springen en/ of spelen met het zand van de Doetse Beach. 

Bezoek de website van De Doetsekom en reserveer online je ticket! (geen verkoop aan de kassa).