Avontuurlijk Verblijven

Overzicht

Gasterij Molenwaard

Laat je culinair verwennen bij ons gezellige restaurant met ruim terras. Schuif samen aan tafel voor een lekker tussendoortje, hartige lunch of ambachtelijke diner. Alles in een rustieke stijl, met een warme, intieme huiskamersfeer. 

Bij ons restaurant staat voor elke trek wel iets op het menu. Of je nu een warm kopje koffie met een appelpunt wilt, of uitgebreid wilt tafelen met gerechten bereid met verse ingrediënten uit de streek! Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, voor hen zijn er speciale kindermenu's.

RESERVEER BIJ GASTERIJ MOLENWAARD

Smaakvolle streekproducten
In onze (h)eerlijke gerechten kom je een grote variëteit aan verse producten uit de eigen streek tegen. Kaas, melk, burgers, schepijs, vruchtensapjes, bier en meer. Producten die ambachtelijk bereid zijn door échte vakmensen met passie voor hun werk. En die passie, dat proef je!

Wil je liever jouw favoriete restaurantgerecht in de eigen accommodatie opeten? Dat kan! De Kruidenier verkoopt elke dag diverse gerechten van het menu. Wil je meer informatie over de Kruidenier? Klik dan hier

Check de website van Gasterij Molenwaard voor de actuele openingstijden.