Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

Boerderij Safari Stoeterij Molenwaard

Stap in en laat je verrassen door de Boerderij Safari op Familie Resort Molenwaard! Jij kan je verblijf bij Familie Resort Molenwaard nu nog unieker maken door mee te gaan met de Boerderij Safari en meer te ontdekken over het boerenlandleven!

Ga mee met de Boerderij Safari
Tijdens jouw verblijf kan je vanaf de Dorpsstraat in ons speciale treintje stappen en jouw avontuur beginnen. De rit naar jouw bestemming is al een ware beleving op zich! Waar de reis naartoe gaat, dat bepaal jij. Voorafgaand aan jouw verblijf boek je de Boerderij Safari voor slechts 10 euro per persoon en maak je de keus om met het treintje een bezoek te brengen aan Stoeterij Molenwaard of Melkveehouderij Bons

Stoeterij Molenwaard
Duik in de wereld van paarden en pony’s op Stoeterij Molenwaard. Bij onze Stoeterij kan je alles leren over onze Vlaamse en Friese paarden en krijg je een rondleiding door de stallen, geniet je van een demonstratie en kunnen de kleinsten meedoen aan een stokpaardenrace! Een uniek avontuur voor alle paardenliefhebbers!

Na je bezoek word je met het treintje teruggebracht naar de Dorpsstraat, en vervolg jij je vakantie met weer een mooie herinnering. De Boerderij Safari laat jou de charme van het platteland ervaren en biedt een échte boerderijbeleving.

Bekijk meer over de Boerderij Safari