Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

Boerderij Safari Melkveehouderij Bons

Stap in en laat je verrassen door de Boerderij Safari op Familie Resort Molenwaard! Jij kan je verblijf bij Familie Resort Molenwaard nu nog unieker maken door mee te gaan met de Boerderij Safari en meer te ontdekken over het boerenlandleven!

Ga mee met de Boerderij Safari
Tijdens jouw verblijf kan je vanaf de Dorpsstraat in ons speciale treintje stappen en jouw avontuur beginnen. De rit naar jouw bestemming is al een ware beleving op zich! Waar de reis naartoe gaat, dat bepaal jij. Voorafgaand aan jouw verblijf boek je de Boerderij Safari voor slechts 10 euro per persoon en maak je de keus om met het treintje een bezoek te brengen aan Stoeterij Molenwaard of Melkveehouderij Bons

Melkveehouderij Bons
Familie Bons zijn de buren van Familie Resort Molenwaard. In hun 5 sterrenhotel vind je échte wereldkampioen koeien. Tijdens jouw bezoek aan Melkveehouderij Bons nemen de boer of zijn vrouw je mee door het 5 sterrenhotel en zie je hoe de koeien opgeleid worden tot wereldkampioen. Je ziet hoe de koeien gemolken worden en mag proeven van de verse melk! Aan het einde van de rondleiding mag iedereen op de foto met een van de wereldkampioenen. Een unieke ervaring!

Na je bezoek word je met het treintje teruggebracht naar de Dorpsstraat, en vervolg jij je vakantie met weer een mooie herinnering. De Boerderij Safari laat jou de charme van het platteland ervaren en biedt een échte boerderijbeleving.

Bekijk meer over de Boerderij Safari