Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

Polderpaspoort

Ga met het allerleukste boertje en boerinnetje, Fien & Teun, op een spannende ontdekkingsreis in de Alblasserwaard. Leer van alles over de prachtige polder door deel te nemen aan de superleuke, educatieve activiteiten.

Wat is zuivel eigenlijk? Waarom staat de polder vol met Molens? En wat is het nut van insecten? Tijdens jouw vakantie krijg je het Polderpaspoort, een boekje boordevol leuke opdrachten die je in je huisje, op het park en in de omgeving kan doen. Samen met Fien en Teun leer je aan de hand van oer-Hollandse thema’s over het Hollandse landleven. Speel spelletjes, voer knutselopdrachten uit en ga aan de slag met activiteiten die je kan doen in je eigen huisje, op het vakantiepark of daarbuiten! Met het Polderpaspoort vermaak jij je heel de vakantie.

Heb je een opdracht uitgevoerd? Vergeet deze dan niet af te vinken. Aan het eind van je vakantie kun je jouw ingevulde Polderpaspoort laten zien bij de inhuldigingsceremonie van Fien & Teun en word jij gehuldigd tot inwoner van Molenwaard. Zo ga jij naar huis met een Polderpaspoort vol herinneringen én een echte medaille!