Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

De Boerderij & Spelen

De ideale gezinsvakantie met genoeg vermaak voor de kinderen? Klimmen, klauteren, spelen, dieren knuffelen, moestuinieren en veel meer... Voor onze jonge gasten is Familie Resort Molenwaard één groot educatief polderspeelparadijs!

Speeltuinen
Lekker ravotten in de buitenlucht; dat wil toch ieder kind?! In de vele speeltuinen, verspreid over het hele park, is er altijd iets te beleven. Leer 'polderen' en dammen bouwen bij de Natuurspelen, speel op de Paardenkar of Speeltrekker en klim op de schommelwip van Mike het schaap, Sebastiaan het varken of Rosa de koe. Natuurlijk mag de Boomhut van Fien & Teun niet ontbreken! Waan je in de wereld van het allerleukste boertje en boerinnetje.

Alle speelgelegenheden op het vakantiepark hebben een eigen thema. Dit thema vind je direct terug in jouw Polderpaspoort. En wie weet, spaar jij zo weer een Polderstempel! Meer weten over het entertainment en het polderpaspoort, kijk dan hier!

Dierenvriendjes
In de weide van de Boerderij vind je de allerliefste dieren: van kleine geitjes tot kwetterende eendjes. In de Kinderboerderij mag je de konijntjes knuffelen en helpen om de schaapjes te voeren. Ze komen zo uit je hand eten!

Spelenderwijs leren kinderen van alles over dieren, en maken ze zo de leukste vriendjes die ze nooit meer vergeten!

Fonteinenplein
Zoek je verkoeling op warme dagen? Kom dan spelen met water op het fonteinenplein. Probeer de stralen te ontwijken of ren er juist dwars doorheen. Door de leuke verrassingselementen, kan er zomaar een waterstraal uit de grond omhoog spuiten. Bij het fonteinenplein kan je terecht voor een verkoelend en verrassend waterspel.

Nog meer speelplezier?
Wil je, samen met het hele gezin, nog meer superleuke boerderij-activiteiten beleven? Plan dan jullie dagje uit naar themapark Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is! Of kom binnenspelen bij Speelschuur Molenwaard, waar je kunt klimmen en klauteren door de speeltoestellen.