Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

Boerderij Safari

Stap in en laat je verrassen door de Boerderij Safari op Familie Resort Molenwaard! Je kunt je verblijf op Familie Resort Molenwaard nu nog unieker maken door mee te gaan met de Boerderij Safari en meer te ontdekken over het boerenleven!

Ga mee met de Boerderij Safari
Tijdens uw verblijf kunt u vanaf de Dorpsstraat instappen in ons speciale treintje en uw avontuur beginnen. De rit naar je bestemming is een belevenis op zich! Waar de reis naartoe gaat, bepaal jij. Reserveer de Boerderijsafari voor slechts 10 euro per persoon en kies ervoor om Stoeterij Molenwaard of Melkveebedrijf Bons met de trein te bezoeken.

Stoeterij Molenwaard
Duik in de wereld van paarden en pony's op Stoeterij Molenwaard. Op onze stoeterij leer je alles over onze Vlaamse en Friese paarden en krijg je een rondleiding door de stallen, kun je genieten van een demonstratie en kunnen de allerkleinsten meedoen aan een stokpaardenrace! Een uniek avontuur voor alle paardenliefhebbers!

Melkveeboerderij Bons
De familie Bons zijn de buren van Familie Resort Molenwaard. In hun 5-sterren hotel vind je echte wereldkampioenskoeien. Tijdens je bezoek aan melkveebedrijf Bons neemt de boer of zijn vrouw je mee door het 5-sterren hotel en zie je hoe de koeien worden opgeleid tot wereldkampioen. Je zult zien hoe de koeien gemolken worden en de verse melk proeven!Aan het einde van de tour gaat iedereen op de foto met een van de wereldkampioenen.Een unieke ervaring!

Na je bezoek brengt het treintje je terug naar de Dorpsstraat en vervolg je je vakantie met weer een mooie herinnering. De Boerderij Safari laat je de charme van het platteland ervaren en biedt een echte boerderijervaring.

Lees meer over de Boerderij Safari