Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

Avonturenboerderij Molenwaard

 Wilgenweg 3, Groot-Ammers ♦ 10 min.   ca. 12 kilometer ♦

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Ontdek van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij dit unieke themapark in het Groene Hart. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 én 2024, gekozen door het Land van ANWB.

Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar! 

Het is feest op de boerderij! Beleef samen met de héle familie een feestelijk dagje uit én vier de verjaardag van de boerderij samen met het favoriete boertje en boerinnetje. Speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij is er een feestelijk boekje over het versierde park. Kun je naar de nieuwe show 'Fien & Teun Boerderij Verjaardagsfeest' en geniet je van het prachtige versierde park!

Waar spelen ontdekken is 

Hoe werkt een molen? Is een tomaat groente of fruit? Hoe maken bijen honing? En hoe komen er gaten in de kaas? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels spotten, fruitkistjes besturen, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Met een zeer breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen en hun (groot)oudersBehaal jouw welverdiende boerderijdiploma, en wordt een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun!    

Fien & Teun 

De verhaaltjes van Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen Avonturenboerderij Molenwaard. Fien en Teun, te zien bij Van Hoorne KIDS TV op YouTube, beleven de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en de schaapjes Mike & MollyGa jij binnenkort met Fien en Teun op ontdekkingstocht bij Avonturenboerderij Molenwaard?  

Geniet van een bijzonder educatief dagje uit bij Avonturenboerderij Molenwaard!  

Bezoek de website van Avonturenboerderij Molenwaard 

Bekijk hier de actuele openingstijden van Avonturenboerderij Molenwaard.