Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Overzicht

Activiteiten

Hieronder vind je een aantal activiteiten die aangeboden kunnen worden. Kijk in de Molenwaard Courant om te kijken naar eventuele wijzigingen en hoe laat de activiteiten tijdens jouw vakantie zijn.

Help de dierverzorger
Elke dinsdag en zaterdag
Kom ’s ochtends vroeg je bed uit om samen met de dierverzorger de dieren te verzorgen. Voer de schapen, borstel de konijnen en raap de eieren van de kippen.

Natuur knutselen
Elke dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag
Kom jij knutselen? Onder begeleiding maak jij twee dagen (2x één uur) een natuur knutsel. Ga aan de slag met jouw groene vingers. De natuur knutsels wisselen van seizoen. Kom naar de kinderboerderij en maak een prachtig knutselwerk!  

Ponyrijden
Elke woensdag en zondag
Op Familie Resort Molenwaard wonen ook pony’s! Zij staan in de ponyweide of in hun stal, maar maken zich ook graag klaar voor een avontuurlijke tocht. Kom jij in jouw vakantie langs om een ponyritje te maken door de dorpsstraat?

Oud-Hollandsespelen
Kom samen spelen! Onder begeleiding worden de oud- Hollandse spelen gespeeld. Diverse oud-Hollandse spelen als touwtrekken komen voorbij tijdens de oud-Hollandse spelen. 

Boerderij Bingo
Voor de kinderen is er een echte Boederij Bingo! Pak je bingokaart, kruis de plaatjes af en geniet van de echte boerderijprijzen die jij misschien wel meeneemt naar je huisje!

Boerendisco
Elke zaterdag en donderdag in de vakantie is er een boerendisco van 19.30 tot 20.30 uur. De boerendisco is in de Speelschuur.