Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Op het park

De allerleukste familievakantie in Nederland beleef je op Familie Resort Molenwaard. Jouw verblijf is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder; vanuit je huisje, op het park én in de omgeving.

Entertainment & activiteiten

Entertainment & activiteiten

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kunnen het hele jaar rond genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het Familie Resort.

Excursie & verhuur

Excursie & verhuur

Van een rondrit in de paardentram tot een kanotocht of een ritje op de elektrische fiets, met onze uitstapjes voor het hele gezin maak je kennis met authentiek Nederland!

Faciliteiten & service

Faciliteiten & service

Met onze faciliteiten zoals een supermarkt, ontbijt bezorgservice en Gasterij Molenwaard maken jouw familievakantie helemaal compleet. Lees snel meer over alle faciliteiten!

Gasterij Molenwaard

Gasterij Molenwaard

Schuif aan tafel voor een hartige lunch, ambachtelijk diner, verfrissend ijsje, warm kopje koffie en veel meer. In ons sfeervolle restaurant met terras voel je je direct thuis.

Speelschuur Molenwaard

Speelschuur Molenwaard

Kom binnenspelen bij Speelschuur Molenwaard! Hier stap je in de wereld van Fien & Teun en heb je urenlang speelplezier.

In de omgeving

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens je verblijf bij Familie Resort Molenwaard. De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit.