Ontdek Familie Resort Molenwaard

Plattegrond

Nieuwsgierig naar de indeling van ons vakantiepark en wil je onder andere weten waar jouw accommodatie ligt? Bekijk dan hieronder de plattegrond van ons vakantiepark. 

Bekijk hier onze plattegrond

Faciliteiten

Jouw verblijf bij Familie Resort Molenwaard is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! Schuif aan tafel voor een hartige lunch of ambachtelijk diner bij het parkrestaurant, vaar met de waterfiets of een bootje tussen de eendjes over de natuurplas, haal je dagelijkse verse boodschappen in onze streekwinkel of bezoek met de kinderen de gezellige beestenboel op de Kinderboerderij.


BEKIJK ALLE FACILITEITEN

Polderpaspoort

Een wereld vol avontuur gaat open voor onze jonge gasten bij Familie Resort Molenwaard! Met hun Polderpaspoort gaan de kinderen, met Fien en Teun, in hun huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht door de polder. Onbeperkt bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard, in de moestuin meehelpen, een insectenhotel knutselen, met een échte boer op pad, de lekkerste pannenkoeken bakken en nog vele andere leuke activiteiten! Hoeveel Polderstempels weet jij te verzamelen? 

Meer over het polderpaspoort

Anet polderpaspoortkopie 5f774fdfa96e2

Extra belevenis?

Wil je van jouw verblijf een échte onvergetelijke belevenis maken? Boek dan één van onze unieke arrangementen. Ontdek extra familiepret met het Fien & Teun Arrangement, inclusief Ontbijt, Welkomstpakket en een vrolijke Bolderkar. Beleef het unieke verhaal van de mooiste molens bij het Kinderdijk Arrangement, met o.a. een rondvaart. Geniet van een bijzondere excursie door de natuur met het Biesbosch Arrangement of fiets langs alle hoogtepunten van de regio met het Streek Arrangement. Laat je verrassen bij Familie Resort Molenwaard!

Bekijk alle arrangmenten

Kinderdijk molens 03

Ontdek onze accommodaties