Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
30 november 2023 - Familie Resort Molenwaard

Woezel en Pip worden onderdeel van Familie Resort Molenwaard

Na de bekendmaking dat het geliefde kindermerk Woezel & Pip eigendom is geworden van de Van Hoorne Groep, maakt het bedrijf nu bekend dat het merk vanaf het voorjaar van 2024 een centrale rol zal gaan spelen bij Familie Resort Molenwaard. Het vakantiepark, wat onderdeel is van de Van Hoorne Groep, krijgt 32 accommodaties in de stijl van Woezel & Pip, en ook zullen de geliefde hondjes dit jaar nog te zien zijn op hun eigen paradewagen in de parkparade; de Molenwaard Sterren Parade.

Met de toevoeging van Woezel & Pip aan Familie Resort Molenwaard wordt de gast vanaf nu helemaal meegenomen in het Tovertuin-gevoel. De 32 accommodaties, genaamd ‘Woezel & Pip Cottage’ en ‘De Tovertuin Villa’, zijn geschikt voor families van 4 tot 10 personen. In de accommodaties brengen families hun vakantie door in het hart van de Tovertuin, inclusief slapen onder de sterrenhemel en ontbijten onder het toeziend oog van Tante Perenboom. De Woezel & Pip accommodaties zullen openen in februari 2024 en zijn nu al te boeken via de website van Familie Resort Molenwaard.

Ook de nieuwe paradewagen zal in de stijl van de Tovertuin zijn. De parade op Familie Resort Molenwaard bestaat inmiddels uit vier paradewagens van Fien & Teun, Stip de Pony, Mike & Molly, Sebastiaan het Varken en binnenkort dus ook Woezel & Pip. Het hele jaar door kunnen gasten op donderdag en zaterdag kijken naar de parade, en na afloop is er de gelegenheid om met alle karakters op de foto te gaan, hen te ontmoeten en een dikke knuffel te geven. Zo kunnen kinderen en hun familie hun idolen in het echt ontmoeten. Dat geldt vanaf het begin van 2024 ook voor Woezel & Pip.

En hier blijft het niet bij. In 2025 zullen er nieuwe faciliteiten op het park worden gerealiseerd. Eerder werd al bekend dat het Familie Resort het plan heeft om een indoor waterspeeltuin te bouwen. Deze zal nu worden gerealiseerd in de stijl van de hondjes en het Woezel & Pip Spetterparadijs gaan heten. Daarnaast zal in hetzelfde jaar een pannenkoekenrestaurant, uiteraard geheel in thema, aan het resort worden toegevoegd.