Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
24 augustus 2021 - Familie Resort Molenwaard

Vier jouw vakantie in 2022 in één van onze nieuwe verblijven!

Ben jij stiekem al aan het oriënteren voor jouw vakantie in 2022? Op ons kindvriendelijk familiepark hebben wij in de zomer van 2022 een nieuw verblijf, namelijk de Mike & Molly Schaapskooitje. In dit gethematiseerde verblijf voor zes personen ervaar je het echte Hollandse leven op het land. 

Iedere ochtend kijk je vanuit jouw eigen omheind terras uit op de schapen en geniet je van het mooie uitzicht. Na een gezellige dag op de vakantieboerderij van Fien & Teun kan je in jouw eigen bedstede duiken. Hoe gezellig is dat? Niet alleen buiten ervaar je het echte landleven, maar ook binnen in ons nieuwe verblijf.

Het Schaapskootje van binnen

Dit nieuwe verblijf is klaar voor de zomervakantie in 2022. Deze nieuwe accommodaties komen te staan op het nieuwe gedeelte van ons park en zijn perfect voor gezinnen met (jonge) kinderen!

Alle benodigdheden zijn aanwezig in dit knusse verblijf, zoals:

  • Een woonkamer met zit- en eethoek.
  • Een keuken met o.a. een vaatwasser, kookplaat en koelkast.
  • Een badkamer met douche en een apart toilet.
  • Een eigen omheind terras.

Bij het boeken van deze accommodatie ontvang je ook een (eind)schoonmaak, een wandel- en fietskaart en een polderpaspoort. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij van onze Fien & Teun. Hoe leuk?!

De kinderen zullen er dol op zijn. Een vakantie met kinderen die in het teken staat van heel veel plezier!

Ja, ik ben benieuwd!