Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
23 oktober 2023 - Familie Resort Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard wordt Familie Resort Molenwaard

Een nieuwe naam en ambitie voor een onvergetelijke belevenis 

Sinds de opening in de zomer van 2021 heeft Vakantiepark Molenwaard zich met grote sprongen ontwikkeld tot een bestemming die volop bezocht wordt door families en jonge gezinnen. Het park heeft nieuwe faciliteiten en accommodaties verwelkomd, en het entertainmentaanbod is naar een hoger niveau getild met de introductie van de Molenwaard Sterrenparade. Maar daar blijft het niet bij. Familie Resort Molenwaard heeft ambitieuze plannen voor de toekomst die gericht zijn op het bieden van een onvergetelijke belevenis aan families die hun vakantie willen vieren in de wereld van de populaire karakters Fien en Teun. 

Met deze ambitie in gedachten is de huidige naam 'Vakantiepark Molenwaard' niet langer passend. Daarom gaan we vanaf nu verder onder de naam 'Familie Resort Molenwaard.' Deze nieuwe naam weerspiegelt de doelgroep en onze ambitie, en biedt voldoende ruimte om verder te groeien. 

Met de naamswijziging komt ook een nieuwe huisstijl en logo die meer in lijn liggen met het moederbedrijf van het park, Van Hoorne Entertainment. Deze verandering zal de band tussen de bedrijven versterken en zorgen voor één unieke ervaring voor alle jonge gezinnen. 

Belangrijk is dat ondanks de naamswijziging het park zelf en de toewijding van ons team onveranderd blijven. De gast staat altijd op de eerste plaats. De accommodaties, faciliteiten, entertainment en horeca blijven zoals ze zijn. Volgend jaar begint de bouw van een nieuwe faciliteit met onder andere een indoor waterspeeltuin. Verdere ontwikkelingen worden later dit jaar bekendgemaakt. Familie Resort Molenwaard wordt geleidelijk omgetoverd tot een echte beleveniswereld voor kinderen en hun families die je niet mag missen. 

Bezoek onze nieuwe website op www.familieresortmolenwaard.nl om op de hoogte te blijven van de laatste updates en om te ontdekken wat Familie Resort Molenwaard te bieden heeft.