Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
19 oktober 2021 - Familie Resort Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard nieuwe hoofdsponsor van VVAC pupillenteams

Familie Resort Molenwaard is van nu af aan hoofdsponsor van de pupillenteams van Voetbal Vereniging Alblasserwaard Centrum (VVAC). Afgelopen zaterdag, 16 oktober 2021, vond de ondertekening van het sponsorcontract plaats op De Put, standplaats van VVAC. Na het ondertekenen werd deze nieuwe samenwerking gevierd met een Fien & Teun ijsje en ook kregen de pupillen trainingspakken en sporttassen geheel in stijl van Familie Resort Molenwaard.

Dat Familie Resort Molenwaard sponsor is geworden van de pupillenteams is niet gek. Het gloednieuwe Familie Resort Molenwaard, oorspronkelijk De Put, ligt namelijk direct naast VVAC, wat zorgt voor een gedeelde interesse in de omgeving. Vakantiepark Molenwaard vindt het belangrijk om lokale bedrijven, initiatieven en organisaties te ondersteunen en laten we zeggen dat ze beiden liever een goede buur, dan een verre vriend hebben.

Daarnaast speelt buiten actief bezig zijn, en dus ook voetballen, bij zowel Familie Resort Molenwaard als VVAC een grote rol. Sport zorgt voor verbinding tussen kinderen en het buitenleven. Omdat beide partijen er dagelijks mee bezig zijn om kinderen hiertoe te motiveren, is dit de reden dat het familiepark hoofdsponsor is geworden van het pupillenteam.