Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
7 september 2022 - Familie Resort Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard is genomineerd voor een Entree Award!

Vandaag, 7 september 2022, heeft Familie Resort Molenwaard fantastisch nieuws te horen gekregen. Ze zijn namelijk genomineerd voor de Entree Award in de categorie ‘Best New Holiday Concept’. Een bijzondere prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan de meest unieke, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktailbars en hospitality-projecten die het afgelopen jaar in Nederland openden of volledig gerestyled zijn.

Komende tijd zal de jury van de Entree Awards langsgaan bij alle genomineerden en hen beoordelen op verschillende criteria. In de categorie waar Familie Resort Molenwaard voor genomineerd is, Best New Holiday Concept, zal gekeken worden naar concept, faciliteiten, design, duurzaamheid, food & beverage en ondernemerschap. Deze beoordeling van de jury bepaalt wie van de genomineerden de Entree Award wint.

Best New Holiday Concept
In de categorie ‘Best New Holiday Concept’ neemt Familie Resort Molenwaard het op tegen vier andere genomineerden, namelijk Brinckerduyn, Dormio Resort, Mölke en TinyParks. In deze categorie gaat het om zowel parken van individuele ondernemers als om parken van grote spelers. Een nieuwe generatie vakantieparken met oog voor aspecten zoals design, duurzaamheid en die zich richten op nieuwe doelgroepen en wensen van deze tijd. Alle genomineerden zijn jaarrond open, volledig nieuw óf gerestyled en een goede toevoeging op het bestaande leisure-segment. De vraag is, wie de stap om de gast van nu te trekken het best tot uitvoering brengt?

De Entree Awards 2022 kent in totaal 11 categorieën, waarin 54 bedrijven door heel Nederland zijn genomineerd. Op 28 november zal tijdens een feestelijke uitreiking bekend worden gemaakt wie de Entree Awards hebben gewonnen. Familie Resort Molenwaard is enorm trots op deze nominatie en kijkt uit naar het jurybezoek en de uitreiking van de awards.

Wil je meer weten over de entree awards kijk dan op: www.entreemagazine.nl/entree-awards