Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
6 december 2022 - Familie Resort Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard is Beste Leerbedrijf Recreatie 2022/2023!

Vandaag, 6 december 2022, werd Familie Resort Molenwaard tijdens de uitreiking van de FNV Recreatie verkiezingen in Burgers’ Zoo, uitgroepen tot Beste Leerbedrijf 2022/2023. Deze titel laat zien dat Familie Resort Molenwaard goud waard is als praktijkopleider in het recreatievakgebied.

De winnaar van deze prijs werd bepaald door een vakjury die eerder al Familie Resort Molenwaard bezocht en een kijkje nam in het bedrijf. De jury had toen gesprekken met de ondernemer, medewerkers en studenten om van allemaal te horen wat Familie Resort Molenwaard tot winnaar zou maken. Tijdens de uitreiking noemde jurylid Herbert van Oord dat de jury gekozen heeft voor het aller-allerbeste bedrijf, wat er volgens hen maar één was! Ook werd genoemd dat bij Vakantiepark Molenwaard ‘leren’ tot in de puntjes van de organisatie is ingebracht en dat mensen zich erg thuis voelen in het bedrijf. Lovende woorden, waar alle medewerkers van het vakantiepark erg trots op zijn.

FNV Recreatie verkiezingen
De FNV Recreatie verkiezingen worden jaarlijks gehouden. Met de verkiezingen worden ambitieuze praktijkbegeleiders in de spotlights gezet. Zo kunnen zij hun talent tonen aan (toekomstige) medewerkers. Vorig jaar mocht Vakantiepark Mölke uit Zuna de prijs voor Beste Leerbedrijf winnen. Dit jaar nam Familie Resort Molenwaard het op tegen andere genomineerden, namelijk Vakantiepark Landal Sluftervallei en Camping Geversduin.