Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
8 juli 2022 - Familie Resort Molenwaard

Uitbreidingen Vakantiepark Molenwaard zijn officieel geopend door Fien en Teun!

Na maandenlang hard werken openden Fien en Teun tijdens een feestelijke openingsceremonie op donderdagmiddag 7 juli het nieuwe gedeelte op Familie Resort Molenwaard. Het boertje en boerinnetje kwamen aan op de nieuwe paradewagen en mochten op een rode knop drukken. Daardoor gingen confettipoppers af en openden zij officieel de uitbreidingen van Familie Resort Molenwaard. Onder het genot van een hapje, drankje, muziek van de Klompendansers was de opening een feestelijk moment, waarbij directbetrokkenen ook de gelegenheid kregen het resultaat bewonderen.

Bij het ontwikkelen van het nieuwe gedeelte op het familiepark zijn verschillende nieuwe faciliteiten gerealiseerd voor zowel vakantieparkgasten als bezoekers en mensen uit de regio. Zij kunnen nu terecht bij de Frieterie om een frietje te eten, bij het IJskuipje om een lekker ijsje te halen en bij Aagje’s Kadowinkel voor de leukste Fien & Teun spullen. Daarnaast is ook Speelschuur Molenwaard geopend waar kinderen opnieuw duiken in de wereld van Fien & Teun en kunnen klimmen en klauteren in de speeltoestellen, kunnen spelen in de ballenbak en kunnen kijken naar de vrolijke minishows van het favoriete boertje en boerinnetje.

Naast dat er nieuwe faciliteiten zijn toegevoegd aan het familiepark, zijn er ook nieuwe accommodaties gerealiseerd voor grote en kleine gezelschappen. De nieuwe accommodatie typen zijn de Mike & Molly Schaapskooitjes, de Luxe Hooischuren en de gethematiseerde rijwoningen aan de dorpsstraat waarvan sommigen zelfs een sauna hebben. Gasten die verblijven in de nieuwe Mike & Molly Schaapskooitjes kunnen slapen in een échte Hollandse bedstee en de nieuwe rijwoningen aan de dorpsstraat zijn in stijl van de dierenvriendjes van Fien & Teun, waaronder Stip de Pony, Pim de Hond en nog meer.

Nu de uitbreidingen officieel zijn geopend, gaat Familie Resort Molenwaard vol goede moet het hoogseizoen in. Met het realiseren van nog meer accommodaties, hoopt het vakantiepark meer mensen kennis te kunnen laten maken met de Hollandse polder.