Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
4 december 2023 - Familie Resort Molenwaard

Samenwerking om van te dromen tussen Familie Resort Molenwaard en Swiss Sense

Het nieuwe jaar zal voor Familie Resort Molenwaard zacht beginnen. Op 1 december 2023 werd namelijk een overeenkomst getekend die de start is van een samenwerking met slaapspecialist Swiss Sense. Vanaf 2024 zullen bedden in diverse accommodaties vervangen worden voor de nog comfortabelere bedden uit de collectie van Swiss Sense. Zo hopen beide partijen het verblijf van de gasten op Familie Resort Molenwaard nog aangenamer te maken dankzij een goede nachtrust.

Swiss Sense specialiseert zich al jaren in ultiem slaapcomfort en is door consument verkozen tot beste slaapwinkel van Nederland. Met meer dan 100 jaar ervaring in iedere stap van het bedden maken zijn zij een toonaangevende speler op de Europese slaapmarkt. Familie Resort Molenwaard doet er alles aan om dromen tot leven te brengen voor kinderen en hun familie. Dit doen zij door het mogelijk te maken om hun idolen, waaronder Fien & Teun, in het echt te ontmoeten en nu ook door het bieden van ultiem slaapcomfort. Want om dromen uit te kunnen laten komen, moet er wel eerst gedroomd kunnen worden. Een missie die volledig aansluit bij de overtuiging van Swiss Sense: Doen wat je droomt, begint met een goed bed. 

De bedden uit de collectie van Swiss Sense komen in alle nieuwe accommodaties die het familie resort begin 2024 zal realiseren. Dit zijn onder meer de Luxe Fien & Teun boerderijtjes, de Woezel & Pip Cottages en Stip de Pony Lodges. In de zomer wordt de samenwerking tussen beide partijen uitgebreid en worden alle andere accommodaties ook voorzien van deze nieuwe bedden.