Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
9 januari 2023 - Familie Resort Molenwaard

Ontdek de vakantietrends van 2023

Er is weer een nieuw jaar begonnen... 2023! Dat betekent dat er ook allerlei nieuwe trends zijn wat betreft vakantie vieren. Kijk jij met ons mee wat de vakantietrends van 2023 zijn?

1. Vakantie in eigen land
Kan jij je de plekken waar je vroeger naartoe op vakantie ging nog herinneren? Misschien was het een vakantie in eigen land, waar je de mooiste plekjes van Nederland ging verkennen. Steeds meer ouders nemen hun kinderen mee naar bestemmingen die in hun jeugd populair waren en kiezen voor een binnenlandse vakantie. Zo leent Familie Resort Molenwaard zich perfect om de Zuid-Hollandse polder en het echte authentieke Nederland verder te verkennen. Natuurlijk samen met het boertje en boerinnetje Fien en Teun. Kom jij (nog) een keer langs? 

2. Budget bewuste vakantie
Om dat fijne vakantiegevoel te kunnen ervaren zal er toch echt een budget vrijgemaakt moeten worden. Vakanties blijven voor Nederlanders prioriteit en dus kiezen steeds meer mensen voor een budget bewuste vakantie. Dit kan door vroeg te boeken, en ook wordt een vakantie buiten het hoogseizoen steeds populairder. Ook bij Familie Resort Molenwaard kan je in het laagseizoen genieten van een heerlijke vakantie voor een scherpe prijs. Klinkt goed toch?

3. Luxe ontdekkingstocht
Maar wat wil je tijdens een vakantie doen? Ontdekken van de mooiste plekken is voor velen steeds belangrijker, en aan de hand hiervan wordt ook vaak een bestemming gekozen. Authentieke plekken, maar met de nodige luxe. Een trend waar Familie Resort Molenwaard perfect op aansluiten. Ontdek het Hollandse Landleven samen met het lieve boertje en boerinnetje, en leer vanalles over de polder. Weet jij bijvoorbeeld waar jouw kaas vandaan komt? En wat is de functie van een molen? Tijdens het verblijf kun je ook nog eens genieten van een ruime accommodatie waar comfort en luxe gewaarborgd wordt.

4. Werkvakantie
Voor meer inspiratie kan het helpen om aan het werk te gaan in een andere omgeving. Werkreizen worden daarom ook steeds populairder. Zo kun je collega’s beter leren kennen en combineer je een werkreis met productieve vrije tijd. Kom jij gezellig langs met jouw team bij Familie Resort Molenwaard? Wij stellen met jou graag de ultieme werkreis samen, inclusief teambuilding uitjes en meer!

5. Belevenisvakantie
Als laatst worden belevenisvakanties met een rijke natuur steeds populairder. Wandelen, historische tours en zwemmen in natuurwater worden als topreisactiviteiten benoemd voor vakanties in 2023. Een vakantie in de natuur biedt ontspanning, wat toch elk jaar weer het hoofddoel blijft van vakanties.

Ben jij ook geïnspireerd door deze leuke en vernieuwende vakantietrends? Wacht dan niet langer en boek jouw vakantie.