Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
16 februari 2024 - Familie Resort Molenwaard

Nieuwste accommodatie op Familie Resort Molenwaard feestelijk geopend!

Vrijdag 16 februari 2024 opende Familie Resort Molenwaard hun nieuwste accommodatie op feestelijke wijze. De accommodatie ‘Luxe Fien & Teun Boerderijtje’ was helemaal versierd met ballonnen en de eerste gasten werden opgewacht door alle populaire Molenwaard helden. Na het doorknippen van een lintje betraden de gasten de gloednieuwe woning. 

De Luxe Fien & Teun Boerderijtjes is het nieuwste accommodatie type op het steeds maar groeiende Familie Resort. De Fien & Teun Boerderijtjes zijn door de thematisering een van de populairste accommodaties op het park. Met de komst van de Luxe Fien & Teun Boerderijtjes is het ook mogelijk voor grotere gezinnen tot acht personen om te verblijven in stijl van het boertje en boerinnetje. Daarnaast zijn de nieuwe accommodaties uitgerust met verschillende extra’s zoals een airco en comfortabele Swiss Sense bedden.

In totaal worden er negen Luxe Fien & Teun Boerderijtjes voor acht personen gerealiseerd. De andere acht accommodaties zullen in de komende weken geopend worden. 

Boek deze accommodatie nu hier!