Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
27 juli 2021 - Familie Resort Molenwaard

Maak kennis met onze heerlijke Gasterij

Een overnachting geboekt op ons kindvriendelijk vakantiepark? Vergeet dan geen bezoekje te brengen aan Gasterij Molenwaard. Een gezellig restaurant waar je heerlijk kan lunchen, dineren of snel een tussendoortje kan eten. 

Bekijk hier de website van Gasterij Molenwaard

Een ruim terras

Maak gebruik van ons ruime en mooie terras bij mooi weer. Eet hier een hartige lunch, een ambachtelijk diner of een heerlijk tussendoortje. Geniet ondertussen van het schitterende uitzicht over het water. Dat is nog eens gezellig eten!

Een menukaart voor iedereen

We hebben voor onze gasten verschillende menukaarten samengesteld. Onze gerechten worden alleen bereid met verse producten uit de regio. Deze producten zijn bereid door echte ambachtsmensen. Vakmensen met passie! Dit proef je ook in ieder product.

We hebben zowel een heerlijke lunch-, borrel- als dinerkaart. Speciaal voor alle kinderen hebben wij ook twee verschillende kinderkaarten. Ook één voor de lunch en één voor het diner. Een extra reden om jouw kindervakantie in Nederland bij Familie Resort Molenwaard te vieren!

Het boerenbuffet

Ook kan je iedere donderdagavond deelnemen aan het boerenbuffet bij Gasterij Molenwaard. Een avond waar je verrast wordt door onze chefs! 

Op deze avond kan je niet van de kaart bestellen, maar serveren wij diverse voorgerechten, brood met lekkere smeersels, diverse soorten vlees en vegetarische gerechten als hoofdgerecht en verschillende soorten desserts (twee stuks).

Alles wordt ook geserveerd met lekkere sauzen en aardappel supplementen. Alle gerechten zijn gemaakt met verse en lokale producten. De prijzen van het boerenbuffet (exclusief drankjes) zijn:

  • Kinderen tot twee jaar € 4,95.
  • Kinderen € 12,99.
  • Volwassenen € 22,99.

Loopt het water al uit je mond? Reserveer hieronder alvast jullie plekken! 

Reserveer hier