Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
24 september 2021 - Familie Resort Molenwaard

Heb je onze arrangementen al gezien?

Op Familie Resort Molenwaard hebben we verschillende arrangementen om jouw vakantie met het hele gezin extra leuk te maken. We vertellen je er graag wat meer over!

De leukste kindervakantie in Nederland

Op en rondom ons familiepark is er van alles te beleven. Kom klimmen en klauteren in onze verschillende speeltuinen, lekker lunchen en dineren in onze gasterij of bootje varen op onze natuurplas. Niemand zal zich vervelen!

Wil je de vakantie extra leuk maken? Boek dan een arrangement! Een aantal arrangementen die je bij ons kunt vinden:

Kikker-arrangement

Onze grote vriend kikker komt in het najaar langs op ons vakantiepark. Met een leuke muzikale show, een ontbijt samen met kikker en een verrassing in het huisje wordt het een vakantie om nooit te vergeten!

Naar het arrangement

Sinterklaas-arrangement

Sinterklaas is een echt kinderfeest. En dat past natuurlijk perfect bij ons vakantiepark! De Sint en zijn pieten komen bij ons langs, je mag je schoentje zetten, je kunt je pietendiploma halen en ontbijten samen met de pieten! 

Naar het arrangement

Kerst-arrangement

Vier deze bijzondere periode met het hele gezin op Familie Resort Molenwaard. Lampjes, warme chocolademelk en kerstversiering; tijdens kerst is ons familiepark helemaal omgetoverd tot winterwonderland! Boek direct jouw kerstweekend en beleef samen een onvergetelijke kerst!

Naar het arrangement

Oud en nieuw-arrangement

Gelukkig nieuwjaar! Komen jullie ook met Fien en Teun proosten op het nieuwe jaar? Op oudjaarsavond is er een speciaal kinderbal en om 12 uur is er live muziek en natuurlijk een spectaculaire vuurwerkshow. 

Alle arrangementen bekijken

Arrangementen Molenwaard