Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
10 augustus 2021 - Familie Resort Molenwaard

Glamperen in onze luxe Avonturententen!

Altijd al eens willen glamperen in plaats van kamperen? Probeer dan één van onze nieuwe Avonturententen en geniet van dat kampeergevoel, maar dan met het comfort en de luxe die je vanuit huis gewend bent. 

Dé glamping in Zuid-Holland

Naast prachtige accommodaties hebben wij ook hele mooie en luxe Avonturententen op onze glamping in Zuid-Holland!

Op ons park staan momenteel 32 Avonturententen met plek voor vier of zes personen. Deze luxe tenten beschikken over een woonkamer met eethoek en je hebt hier een grote privé veranda tot je beschikking! Sla de tent open en plof neer in één van de lekkere loungestoelen die aanwezig zijn.

Lees hier een goed boek of geniet van de zon onder het genot van wat lekkere zomerse muziek. Ook is er een ruime picknicktafel aanwezig waaraan je met ze allen gezellig kan dineren, lunchen of ontbijten! 

Alle veranda's zijn trouwens afgesloten met een hekje zodat de allerkleinsten veilig kunnen ravotten. Overal is aan gedacht op ons kindvriendelijk vakantiepark! 

Leuke bijkomstigheden

Daarnaast liggen de Avonturenten ook perfect. Ze zijn namelijk gesitueerd in het midden van ons familiepark waardoor ze allemaal dicht bij een speelplaats liggen. Een Avonturentent is daarom een geweldige keuze voor een vakantie met kinderen!

p.s. bij het boeken van een accommodatie krijg je onbeperkt toegang tot de vakantieboerderij van Fien & Teun. Kinderen vinden dit geweldig!

Meer weten?

Wil je meer te weten komen over de gezelligste safaritenten van Nederland? Klik dan hieronder verder. Op deze pagina staan alle details en kan je tevens de actuele prijzen vinden. 

Hier vind je Avonturententen!