Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
26 november 2020 - Familie Resort Molenwaard

Fien & Teun zetten handtekening voor Avonturententen bij YALA

Weer een belangrijk moment voor Familie Resort Molenwaard: in de showroom van YALA tekenden Fien en Teun deze donderdagochtend het contract voor 32 Avonturententen.  

Terwijl de allereerste Polderlodges hun plaats krijgen op Familie Resort Molenwaard, is vandaag weer een volgende, belangrijke stap gezet in het diverse, unieke accommodatie-aanbod van het park. Deze ochtend zetten de populaire kinderkarakters Fien en Teun hun handtekening onder het contract voor 32 Avonturententen, geleverd door YALA luxury canvas lodges. Bij de ondertekening waren ook Ivo van der Vlis, algemeen directeur van YALA en Michael van Hoorne, eigenaar van Familie Resort Molenwaard, aanwezig.  

'Met deze fantastische luxury canvas lodges van YALA creëren we op ons Familie Resort dat heerlijke vrije kampeergevoel, mét extra comfort. Door het tentdoek heen hoor je direct de prachtige geluiden uit de polder. Deze bijzondere, avontuurlijke accommodatie past precies in de complete beleving die we willen uitdragen, en het super enthousiaste team van YALA staat ons daar ook met hun aanbod en advies in bij!', aldus Michael van Hoorne.

Salesmanager van YALA, Peter ter Burg, licht toe: ‘Michael benaderde YALA voor advies over het inzetten van glamping bij de ontwikkeling van Familie Resort Molenwaard. Samen zijn we tot een goede mix gekomen van twee van onze luxury lodges die perfect aansluiten bij het huidige accommodatieaanbod van het park.

Avonturententen

Geheel passend in het thema van Familie Resort Molenwaard kreeg de luxury canvas lodge van YALA de naam 'Avonturentent'. In totaal beschikt het park over 20 4-persoons tenten en 12 6-persoons tenten. Extra leuk: in de 6-persoons versie wordt een bedstee geplaatst voor de kinderen. Tijdens hun verblijf in de Avonturentent ervaren de gasten straks de complete luxe van een huisje, gecombineerd met het plezier van kamperen.

Accommodatie boeken

Op Familie Resort Molenwaard kunnen gasten vanaf 28 mei 2021 verblijven in één van de vijf unieke accommodatietypes: Polderlodges, Biesboschchalets, Fien & Teun Boerderijtjes, Vissershutten en Avonturententen.