Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
16 november 2020 - Familie Resort Molenwaard

Fien & Teun slaan eerste paal op Vakantiepark Molenwaard

De afgelopen weken is er veel werk verricht op Familie Resort Molenwaard. De voorbereidende grondwerkzaamheden zijn gedaan en er is een begin gemaakt met het aanleggen van infrastructuur op het terrein. Vandaag was de echte start van de bouw door het slaan van de eerste paal. Er wordt gestart met de aanleg van de kinderboerderij en de beheerderswoning. Daarna zullen het restaurant en de bouw van de mindervalide appartementen plaatsvinden. Ondertussen komen de eerste chalets al binnen op het vakantiepark. Over een aantal weken worden deze naar hun plek gebracht.

Het park zal op 28 mei 2021 openen en wordt geheel in het thema van de polder vormgegeven. ‘Het is zo’n ongelofelijk gaaf project waarmee we bezig zijn in Ottoland. Na ons succes in Groot-Ammers, waar mensen een dag kunnen genieten van het polderleven op de Avonturenboerderij, nu deze ontwikkeling’ aldus Michael van Hoorne, eigenaar van het Familie Resort. ‘Het is toch geweldig dat mensen straks meerdere dagen in ons gebied kunnen verblijven en naast onze eigen Avonturenboerderij ook naar andere iconen uit de streek kunnen gaan. We proberen in alles de samenwerking te zoeken met andere ondernemers die iets te bieden hebben in dit gebied en dat lukt tot dusver heel goed. Zo bieden we de gasten straks een meerdaags uniek polderprogramma’.

Er worden vijf type verblijfsaccommodaties aangeboden waaronder, Polderlodges, Biesboschchalets, Fien & Teun Boerderijtjes, Avonturententen en Vissershutten. Er kan al gereserveerd worden voor de accommodaties via de website van het park.