Avontuurlijk Verblijven

Overzicht
12 januari 2022 - Familie Resort Molenwaard

Alweer een mijlpaal voor Vakantiepark Molenwaard!

Hoewel de opening van Familie Resort Molenwaard nog maar kortgeleden is, sloegen Fien en Teun maandag 10 januari 2022 de eerste paal voor nieuwe ontwikkelingen op het park. De ontwikkelingen betreft een nieuw gedeelte welke in de zomer van 2022 in gebruik genomen zal worden. In dit gedeelte zullen nieuwe accommodaties en verschillende faciliteiten komen.

In de nieuwe ontwikkelingsfase wordt het nieuwe hart van het familiepark gerealiseerd op een tot op heden nog onbebouwd stuk grond op het park. In totaal komen er 17 accommodaties bij. Zowel accommodaties voor kleinere gezelschappen, als accommodaties voor grotere gezelschappen.

Naast accommodaties zullen er ook nieuwe faciliteiten bijkomen. Zo komt er een Speelschuur, waar kinderen ook op minder mooie dagen overdekt kunnen spelen. Daarnaast komt er een cafetaria en een ijssalon. Aan de voorkant van de nieuwe eetgelegenheden kunnen gasten gezellig zitten op een terras en hebben zij uitzicht over het nieuwe fonteinenplein.

Nu de eerste paal geslagen is, is de bouw officieel van start gegaan. Voor gasten van Familie Resort Molenwaard betekent dit niet dat ze daar hinder van zullen hebben tijdens hun vakantie. Sterker nog, er zijn kleine graafmachines neergezet waardoor de kleinsten mee kunnen helpen met bouwen. Zo maakt Familie Resort Molenwaard ook van bouwwerkzaamheden een beleving.

De nieuwe faciliteiten en accommodaties zullen in gebruik genomen kunnen worden vanaf 1 juli. Het is nu al wel mogelijk on deze accommodaties te boeken. De ontwikkelingen op Familie Resort Molenwaard zijn hier te volgen.