Het nieuwe gedeelte is geopend!

Het nieuwe gedeelte op Familie Resort Molenwaard is geopend! In de afgelopen maanden zijn er 25 nieuwe accommodatie typen gerealiseerd voor kleine en grote gezelschappen. Wanneer je door de nieuwe dorpsstraat loopt proef je een gezellige sfeer en krijg je meteen een vakantiegevoel. Ook vind je hier nieuwe faciliteiten zoals Speelschuur Molenwaard, de Frieterie, het IJskuipje, Aagjes Kadowinkel en de nieuwe Kruidenier.

BOEK JOUW VERBLIJF

Speelschuur Molenwaard

Bij de Speelschuur hebben kinderen urenlang speelplezier. Zo kunnen ze spelen in de ballenbak, klimmen en klauteren op de speeltoestellen en kijken naar de Fien & Teun shows. De Speelschuur wordt speciaal gebouwd zodat kinderen ook op minder mooie dagen genoeg te doen hebben en zich geen moment hoeven te vervelen.

Wil je meer informatie over Speelschuur Molenwaard? Bezoek dan www.speelschuurmolenwaard.nl 

Speelschuur webformaat
Speelschuur 5

Het Fonteinenplein

Haal na het spelen in de Speelschuur een ijsje bij Het IJskuipje in De Frieterie. Geniet op diverse dagen van de livemuziek vanuit het prieeltje en ren na het ijsje heerlijk tussen de fonteinen van het fonteinenplein. Voor jong en oud een super leuke speelplek, en op warme dagen zorgen de koele stralen van de fonteinen ook nog eens voor heerlijke verkoeling. 

Fonteinenplein

De Frieterie & Het IJskuipje

Na het spelen en ontdekken kunnen kinderen en hun ouders terecht bij onze nieuwe eetgelegenheden, namelijk De Frieterie en Het IJskuipje. Bij De Frieterie is het mogelijk om friet en snacks af te halen en bij Het IJskuipje kun je langs gaan om te genieten van een heerlijk ijsje. De Frieterie en Het IJskuipje zijn, naast Gasterij Molenwaard, twee extra eetgelegenheden op het vakantiepark.


Speelschuur web
Frieterie
Ijskuypje

Nieuwe Accommodaties

Mike & Molly Schaapskooitje

Mike & Molly Schaapskooitje

In deze nieuwe unieke accommodatie heb je uitzicht op de schapen. 's Avonds kruip je onder de wol in een échte bedstede. Hoe knus is dat?!

8 - persoons Luxe Hooischuur

8 - persoons Luxe Hooischuur

Voel je meteen thuis, in de authentieke Hooischuur. Verblijf met het hele gezin in jullie vakantiewoning geniet van de nabijgelegen speelgelegenheden!
16- persoons Luxe Hooischuur

16- persoons Luxe Hooischuur

De Luxe Hooischuur is een unieke accommodatie waar twee woningen aaneengeschakeld kunnen worden. Zo geniet je met 16 personen van een prachtig uitzicht over de polder.
Stip de Pony Studio

Stip de Pony Studio

Verblijf geheel in Stip de Pony stijl in een van de studio's. Op steenworpafstand van jouw accommodatie vind je het volop vermaak voor het hele gezin!
8-persoons Luxe Dorpsstraat

8-persoons Luxe Dorpsstraat

Geniet van een gethematiseerd verblijf in het hartje van Familie Resort Molenwaard. Stap de deur uit en geniet van diverse speelgelegenheden en entertainment. Deze accommodatie beschikt over een sauna.
10- persoons Luxe Dorpsstraat

10- persoons Luxe Dorpsstraat

Geniet van een gethematiseerd verblijf in het hartje van Familie Resort Molenwaard. Stap de deur uit en geniet van diverse speelgelegenheden en entertainment. Deze accommodatie beschikt over een sauna
8-persoons Dorpsstraat

8-persoons Dorpsstraat

Geniet van een gethematiseerd verblijf in het hartje van Familie Resort Molenwaard. Stap de deur uit en geniet van diverse speelgelegenheden en entertainment.