Een midweek bij Familie Resort Molenwaard

DIRECT BOEKEN

Een onvergetelijk verblijf

Geniet van een midweek, weekend of week met kinderen op Familie Resort Molenwaard! Beleef de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart en ontdek de leukste avonturen voor iedereen. Jouw verrassende midweek, weekend of week in Nederland begint op Familie Resort Molenwaard. Wanneer kom jij bij Fien en Teun logeren?

BOEK EEN VERBLIJF

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens bij Familie Resort Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevestein, fiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien.


BEKIJK AL ONZE TIPS

Kinderdijk panorama

Op het park

Jouw verblijf is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! Schuif aan tafel voor een Fien & Teun Ontbijt, hartige lunch of ambachtelijk diner of bij het parkrestaurant Gasterij Molenwaard, huur een fiets op ons park en bewonder de mooie streek met zijn adembenemende natuur en pittoreske dorpjes. Voor de allerkleinste boertjes en boerinnetjes hebben wij een Polderpaspoort. In het Polderpaspoort vind je diverse thema's waarbij Fien en Teun jouw 'reisgidsen' door de polder zijn. 


BEKIJK AL ONZE TIPS

Minder geel2e selectie vakantiepark molenwaard restaurant shoot 044

Jouw verblijf

Avontuurlijk overnachten tijdens een midweekje weg op Familie Resort Molenwaard is mogelijk in een van onze ruime, unieke thema-accommodaties. Kies je voor de rust van de polder in een Biesbosch chalet, uitzicht op het natuurlijke meer in een Kinderdijk Cottage, heb je altijd al willen overnachten op een kleine boerderij? Welke keuze je ook gemaakt wordt, tijdens het verblijf op ons park ontstaan de mooiste dromen. Het verblijf nog onvergetelijker maken? Boek dan een van onze speciale belevingsarrangementen!BOEK JE VERBLIJF

Leefhoek kinderdijkcottage6p webformaat

Ontdek onze accommodaties