Avontuurlijk Verblijven

Een betoverende midweek weg

Hey dierenvriendjes! Is het tijd voor een magische midweek weg met jullie gezin, familie of vrienden? Bij Familie Resort Molenwaard zorgen we ervoor dat jullie verblijf onvergetelijk wordt. Laat ons jullie meenemen op een midweek weg vol plezier!

Let's go!

Short stay? Een midweek weg natuurlijk!

Familie Resort Molenwaard is dé plek waar ook midweek-weg-avonturen tot leven komen. Hier ervaren jullie echte Hollandse gastvrijheid midden in het Groene Hart van Nederland. Het begint allemaal hier, waar Fien en Teun op jullie wachten voor een bijzondere logeerervaring. Dus, wanneer komen jullie?

Een midweek weg vol vermaak

Jullie verblijf is meer dan 'even ertussenuit gaan'. Het is een avontuurlijke ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al hier op het park! Schuif aan tafel voor een Fien & Teun Ontbijt, een smakelijke lunch of een ambachtelijk diner bij het parkrestaurant Gasterij Molenwaard. Huur een fiets op ons park en verken de prachtige streek met zijn adembenemende natuur en pittoreske dorpjes. Voor de allerkleinste boertjes en boerinnetjes hebben wij een speciaal Polderpaspoort. Hierin vinden jullie allerlei thema's waarbij Fien en Teun jullie gidsen zijn door de polder.

Magisch overnachten in een thema accommodatie

Een avontuurlijke overnachting tijdens jullie midweek weg is mogelijk in een van onze ruime, unieke thema-accommodaties. Kies je voor de rust van de polder in een Biesbosch chalet, het uitzicht op het natuurlijke meer in een Kinderdijk Cottage, of heb je altijd al willen overnachten op een kleine boerderij? Wat je ook kiest, jullie zullen de mooiste dromen beleven tijdens jullie verblijf. Wil je jullie verblijf nog specialer maken? Boek dan een van onze speciale belevingsarrangementen!

Ontdek de prachtige omgeving

Bij Familie Resort Molenwaard hoeven jullie je geen moment te vervelen! Onze omgeving in het oer-Hollandse Alblasserwaard zit boordevol bijzondere plekken om te verkennen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor leuke dagjes uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevestein, fiets door het rustige boerenland, ontdek het leven van een molenaar én een boer met het wereldkampioen showkoeien.

midweek weg

Midweek weg met peuter(s)

Verken twee op maat gemaakte midweek weg arrangementen voor 2023, speciaal ontworpen voor jullie; ouders en peuters!

Peuterplezier in overvloed

Zo hebben we de Voor de állerkleinsten, die nog niet naar school gaan, de "Fien & Teun Peuterweken 2023". Jullie kunnen helemaal opgaan in een aangepast animatie- en entertainmentprogramma, terwijl jullie verblijven in thema accommodaties die voorzien zijn van alles wat jullie nodig hebben. Natuurlijk horen hier kinderledikanten en kinderstoelen bij. Maar dat is nog niet alles! Onze agenda staat boordevol met leuke activiteiten die perfect zijn voor peuters, denk aan gezellige peuterspeeluurtjes, creatieve peuterknutselsessies en knuffelsessies met de schattige boerderijdieren. En als kers op de taart kunnen jullie samen met jullie gezelschap deelnemen aan een unieke excursie, waarbij jullie de dieren in ons betoverende themapark mogen voeren. Het beste van alles is dat dit arrangement beschikbaar is op verschillende midweek weg data in 2023, en zelfs enkele in 2024, zodat jullie alle vrijheid hebben om jullie verblijf te plannen op een datum die jullie goed uitkomt. Onze boerderijvriendjes wachten op jullie!

Betoverende sinterklaasmomenten

Bovendien hebben we het "Sint en Peuterweken" arrangement. Dit betoverende avontuur staat helemaal in het teken van het magische sinterklaasthema en is speciaal ontworpen voor jalle dreumesen en peuters die nog niet naar school gaan. Hier krijgen jullie als gezin de kans om samen onvergetelijke sinterklaasmomenten te beleven.

Sinterklaas en zijn vrolijke pieten zijn aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag tijdens geselecteerde midweken in november en december 2023. Dit is de perfecte gelegenheid om samen met jullie kleintje(s) de betoverende magie van Sinterklaas te ervaren. 

Laat het midweek weg avontuur beginnen!

Wacht niet langer! Kom naar Familie Resort Molenwaard en maak samen met jullie gezelschap een onvergetelijke herinneringen tijdens de meest betoverende midweek weg ooit! Fien, Teun, en al je nieuwe vrienden wachten op jullie!

Boek zomaar een midweek weg

Boek een midweek weg arrangement