Avontuurlijk Verblijven

Overnachten in een Kinderdijk Cottage

UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk ligt op slechts 20 minuten rijden van Familie Resort Molenwaard. Maak tijdens jouw avontuurlijk verblijf op ons Familie Resort met de fiets of auto een uitstapje naar dit iconisch stukje Nederland. Ga terug in de tijd in een avontuur vol machtige wieken, water en wilskracht; bezoek de museummolens voor het authentieke verhaal. Extra leuk: draai zelf aan de knoppen van de poldertafel en zie hoe de Kinderdijkse molens werken!

Naast mooie wandel- en fietstochten langs de molens kun je ook plaatsnemen op een van de rondvaartboten. Laat het indrukwekkende werelderfgoed vanaf het water aan je voorbij glijden; maak de mooiste foto's en geniet van het prachtige uitzicht. Neem ook zeker de tijd voor een lekker bakje koffie of vers broodje in het bezoekerscentrum, met de molens Kinderdijk op de achtergrond. 

Bezoek hier de website van Kinderdijk

Ontdek de Kinderdijk Cottage
Geniet van het prachtige uitzicht over de natuurplas, direct vanuit de gezellige Kinderdijk Cottage. De natuur is hier altijd dichtbij: luister naar de fluitende vogeltjes en het kabbelende water onder de hut. Vanaf het overdekte terras hengel je de visjes zo naar binnen.

Familie Resort Molenwaard beschikt over 31 Kinderdijk Cottages met plek voor 4 of 6 personen, gesitueerd direct aan de natuurplas. De Cottages zijn ingericht in prachtige blauwtinten met beelden van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Natuurlijk ligt bij iedere Kinderdijk Cottage ook, op loopafstand, een gethematiseerde speelgelegenheid op het park.

Naast de Kinderdijk Cottage kent Familie Resort Molenwaard nog meer gethematiseerde accommodaties: van de huiselijke Biesboschchalets, sfeervolle Avonturententen en knusse Polderlodges tot de unieke Fien & Teun Boerderijtjes. Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.


Kinderdijk Arrangement
Maak jouw verblijf helemaal compleet met het Kinderdijk Arrangement. Bewonder de indrukwekkende windmolens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, met o.a. een rondvaart, audiotour en toegang tot de museummolens! Fiets verder door de polder op één van onze (elektrische) fietsen, op zoek naar nog meer bijzonder Nederlands erfgoed. En ontdek, met een exclusieve rondleiding, ook de bijzondere ambacht en wereld van de boer met zijn Wereldkampioen Showkoeien! 

Boek hier jouw verblijf

Kinderdijk molens Kinderdijk molens omgeving Molens kinderdijk